Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fizikai testi érintkezésen kívül mi az ami felizgat, a hang vagy a látvány?
Figyelt kérdés
Az hogy megérinted a partnered természetes. De ezen kívül a látvány a meztelen test, vagy a hang ahogyan nyög és élvez izgat még?2023. márc. 23. 11:41
1/14 anonim válasza:
Látvány
Hang
Illat
Pillantás
Mozdulat
Hangsúly
3/14 anonim válasza:
Igen ezek mind. Sőt, néha hallok random női beszélgetést és ismeretlenül is nagyon izgató hangja van. A látvány az ugye magától értetődő. Az illat is ha úgymond passzol az illetőhöz.
5/14 anonim válasza:
ha abból indulok ki, hogy mennyire izgulok fel, ha a háromból kettő semleges és csak egyik izgató, akkor a sorrend: illat, látvány, hang
7/14 Suetonius válasza:
Egyszer kaptam egy hangfelvételt késő este egy.. khm.. beszélgetőpartneremtől. Felvette, ahogy masztizik.. Három perc volt kb., aminek az elején csak alig hallhatóan nyögdécselt. Aztán egyre szaporábban és hangosabban vette a levegőt, a háttérben meg hallatszott egy diszkrét cuppogás. Egyre szaporábban és szaporábban zihált, nyögött és a végén egy jó hangosat élvezett.. Mire végére értem a hangfelvételnek nekem sem kellett sok...
31/F
8/14 anonim válasza:
Ahogy a pisilés közben a surrogást hallom és ha még látom is, hát az felizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!