Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 cm feletti mérettel milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 cm feletti mérettel milyen érzés a szex nők és férfiak szemszögéből egyaránt?

Figyelt kérdés
aug. 28. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Macerás.
aug. 28. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát női szemszögből ha nem figyelnek akkor fájdalmas
aug. 28. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Odafigyeléssel, kellő izgatással nagyon jó extrább hatást tenni a nőre, jobban kitölteni mint az átlag, de nem lehet durr bele, mert nem akarom hogy fájjon.
aug. 28. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
2cm mikropénisszel sajnos nem tudok erről nyilatkozni..
aug. 28. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Legjobb haveromé 21 centis. Mindig panaszkodik, hogy nem talál olyan csajt, akit úgy meg tud rakni ahogy szeretne. A legtöbb be se tudja fogadni tövig, meg fáj nekik.
aug. 28. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Ezt a „nem tudja berakni tövig” problémát nem igazán tudom átérezni. Nem értem a nyavalygást efelett. Nincs ennek akkora jelentősége. Inkább akarnék egy extrém nagy faszt, amit nem tudok tövig tolni, mint egy kicsit, ha már választanom kéne a két szélsőség között (de szerencsére nem kell). Azt már megértem, ha valaki azért panaszkodik, hogy a nőknek fájdalmat okoz vele, de annak semmi köze a tövig toláshoz.
aug. 28. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

"Nincs ennek akkora jelentősége."

Egy fenét nincs. Az egész élvezetet megöli, ha óvatoskodni kell.

aug. 28. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

Szar

Nem lehet, csak finomkodni egyebkent faj...

aug. 28. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem figyel oda, fájdalmas tud lenni
aug. 29. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak 15 cm-t adott a sors, de a jelenlegi barátnőmnél és az exeimnél is rendszeresen előfordult, hogy kellett vigyázzak bizonyos pózokban, mert túl mélyre ment ha tövig nyomtam…. Eskü semmi pénzért nem kéne 20 cm farok. Max egy picit vastagabb, az kéne, de hosszabb nem.
aug. 30. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!