Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fenekelést kedvelő nőket kérdem hogy melyik fajtáját tipusát kedvelitek? Miért élvezetes számotokra?
Igen, persze...Most rögtön lefotózza és elküldi, csak hogy jó legyen neked:))
Én viszont szívesen beszélgetnék vele a témáról !
Mégegyszer leírom itt is, nem, nem küldök fotót a seggemről hiába könyörögsz bármennyire is.
55F
Én a "közepes" erősségűt szeretem, bár nyilván mindenkinek más a fájdalomküszöbe, valakinek ez biztos már sok, valakinek meg enyhe. Amivel kapni szoktam, az tenyér, nadrágszíj, fa paskoló, fakanál, ritkán pálca. Mindig meztelenül kapom, ez a fajta megaláztatás nálunk hozzátartozik a büntetéshez. Enyhébb esetben térdre fektetve, amúgy hasalva, előre hajolva, a leg megalázóbb pedig nyilván széles terpeszben pucsítva. Az, hogy hány ütést kapok változó, nyoma általában pár napig, max egy hétig marad. Amikor kapom a fenekelést, az nyilván fáj, olyankor már nem szeretem, de ahogy a 15-ös válaszoló is írja, büszke vagyok magamra, ha kibírtam, erősebbé tesz és levezeti a feszültséget, kvázi "megbűnhődtem, amiért meg kellett, tiszta lappal folytatom"
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!