Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fenekelést kedvelő nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fenekelést kedvelő nőket kérdem hogy melyik fajtáját tipusát kedvelitek? Miért élvezetes számotokra?

Figyelt kérdés

aug. 26. 02:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Igen, persze...Most rögtön lefotózza és elküldi, csak hogy jó legyen neked:))

Én viszont szívesen beszélgetnék vele a témáról !

aug. 30. 19:51
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Majd küldök neked fotót én az én seggemről. 55F
aug. 30. 19:52
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
Gondolom erre várt egész életében ?! :))
aug. 30. 19:55
 14/20 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha elkezd priviben zaklatni a fotóért akkor biztos 😆
aug. 30. 20:32
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
Pálca, fakanál, jó erősen. Fegyelemre szoktattak, kiűzik a felgyülemlett feszültséget.
aug. 31. 08:25
 16/20 anonim ***** válasza:
24%

Mégegyszer leírom itt is, nem, nem küldök fotót a seggemről hiába könyörögsz bármennyire is.

55F

aug. 31. 08:39
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

Én a "közepes" erősségűt szeretem, bár nyilván mindenkinek más a fájdalomküszöbe, valakinek ez biztos már sok, valakinek meg enyhe. Amivel kapni szoktam, az tenyér, nadrágszíj, fa paskoló, fakanál, ritkán pálca. Mindig meztelenül kapom, ez a fajta megaláztatás nálunk hozzátartozik a büntetéshez. Enyhébb esetben térdre fektetve, amúgy hasalva, előre hajolva, a leg megalázóbb pedig nyilván széles terpeszben pucsítva. Az, hogy hány ütést kapok változó, nyoma általában pár napig, max egy hétig marad. Amikor kapom a fenekelést, az nyilván fáj, olyankor már nem szeretem, de ahogy a 15-ös válaszoló is írja, büszke vagyok magamra, ha kibírtam, erősebbé tesz és levezeti a feszültséget, kvázi "megbűnhődtem, amiért meg kellett, tiszta lappal folytatom"

25L

aug. 31. 08:45
 18/20 anonim ***** válasza:
89%
pálcával, vesszővel :) L
szept. 8. 17:49
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Én pálcával, vesszővel kapom. Meztelen fenékre, hogy a csípőm alatt van egy párna, és igy vagyok lekötve. Mikor először lecsap, összerándulok, és igy megy mig meg nem kapom a büntit. Aztán eloldoz, remegő lábbal állok fel. sajog a hátsóm, de lement rólam a feszültség. De 2 hét múlva már azon gondolkodom, hogy mikor kapom a következőt.
szept. 9. 14:07
 20/20 anonim válasza:
85%
mind2
szept. 24. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!