Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex négyesben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex négyesben?

Figyelt kérdés

Férjemmel szeretnénk egy másik párral kipróbálni, de nincs könnyű dolgunk. Mondjuk elég lenne egy lány is, de egyelőre mégcsak gondolkozunk rajta, hogy lehetne megvalósítani.

Külsőségekben annyi probléma van, hogy én már szültem szóval nincs feszes pocak meg nagy feszes cici. Alapvetően fiatalabbnak nézek ki a koromnál, nem tűnök ki a tinilányok közül pl. alacsony, karcsú alkat vagyok. Férjem (31) kicsit mackósabb alkatú lett, de nem kövér, csak nagyobb darab és elég magas is

Egyébiránt nem tudom mennyire működhet. Mik a tapasztalatok?

30/N

2024. aug. 25. 14:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mi is gondolkodunk rajta a férjemmel de soha nem csináltuk. Ő normál testalkatu én vékony feszes popsi feszes mell. Írj privatban
febr. 6. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi is párt keresünk....

Esztergom környékén van helyünk, de napközben utazni is tudunk

febr. 6. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi 2 éve kezdünk keresni kb hasonló paraméterekkel, fél év alatt belefásultunk a sok ígérkető, kamus és hitegető párba (akik zöme valószínűleg szóló pasi volt).

Komolyan vágytunk rá mind a ketten hogy kipróbáljuk de jelenleg gyomorideg van bennünk ha csak rá gondolunk. Talán jegeljük pár évig aztán újra.

Remélem nektek több sikeretek lesz!

febr. 6. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Szingliként kétszer csatlakoztam párhoz. Mindkétszer a tematika miatt, és csodás talik voltak. Mióta kapcsolatban vagyok, mi is keresünk 3.-nak lányt. Az elején azt gondoltam, rajtam kívül is vannak lányok, akik hasonlóan gondolkodnak , mint akkor én. Hat meg nem találtuk meg a tűt a szénakazalban. Mára tudom, elég specifikus a helyzetünk.
febr. 7. 05:58
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es, Te valóban tű vagy a szénakazalban :)
febr. 7. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!