Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen az, amikor egy férfi jól dug? N
Ott kezdődik, hogy figyelmes (igen, még ha durván csináljuk is figyelmes, figyel arra, hogy milyen nekem az adott dolog), kommunikál, kérdez, visszacsatolást ad. Én szeretem eleve előre megbeszélni, hogy most mi lesz, durvább, érzékenyebb, ki irányít, mit fogunk csinálni, mihez van kedvünk, stb.
Közben szerintem sokféle lehetőség van, egyéni preferenciák alapján, sőt nekem sokszor teljesen más igényeim vannak a teljesen gyors dolgoktól a kicsit nem mindennaposakig. Ami általában mindig befutó, az amikor én vagyok felül és az amikor én hason fekszem, a csípőm alatt párna, ő pedig ugyanígy fekszik rám, vagy térdel mögém (vaginálisan hatol be, a póz neve a prone bone). Emellett nekem még gyakran kell segítség, extra izgatás (ezt többnyire intézem én).
Férjemnek az a fontosabb, hogy engem kielégítsen. Egyszer egy aktus során lovaglóban kérdezte, hogy hány orgazmust szeretnék? Attól ott kész voltam :D
Amúgy érdeklem őt, foglalkozik velem, figyeli a reakciómat mindig. Váltogatjuk a pózokat, tempót. Aktus előtt rendesen felizgat, és mire oda kerül a sor, hogy berakta, addigra már szinte remegek. Tudja, hogy melyek azok a pózok, amelyikben a legmélyebbre megy, így azokat szoktuk sokszor csinálni (bár amúgy sincs neki kicsi, de szereti, amikor teljesen eléri a “végét”). Ezen kívül csókolgat közben, simogat, csiklómat izgatja néha. Bírja 25-30 percig, de általában mindig megvárja, hogy legyen legalább 4-6 orgazmusom egy aktus alatt, és csak azután élvez el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!