Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért taszító ha egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért taszító ha egy férfi komplexusos a farok mérete miatt? Milyen mértéknél taszító ez?

Figyelt kérdés

Nekem kicsi a péniszem, ez egy tény.

Viszont ez egy adottság, nem tehetek róla és soha, sehogy nem is tudok rajta változtatni…

Tehát el kell fogadnom.

3 alakuló kapcsolatnál emiatt lettem elutasítva, a rossz szex miatt nem lett végül kapcsolat…

De háromból csak egy lány adott 2 esélyt, a többi csak egyet.

Nem fogok hazudni, hogy ez engem nem bántott és nem hatott ki a pszichémre, mert szerintem pont ha így lenne, akkor nem lennék normális…

Viszont nem lettem egy balckpilles idióta sem.

Aztán barátságból kialakult egy fiatal nő felé részemről a szerelem, illetve feltétlen szeretet…

Neki sem voltam teljesen közömbös, így végülis hónapok alatt, de eljutottunk a szexig.

Ő egy nagyon őszinte lány, többek között ez is tetszik benne, viszont néha érzéketlen (mindenkinek vannak hibái) és a szex után elmondta, hogy a kis farkam miatt nem tud rám egyáltalán férfiként tekinteni… Tehát nem is csak az a baj, hogy nem sokat érez belőlem, hanem hogy egy kapcsolatban nem tudna rám felnézni, mint férfira… Sajnos azzal, hogy megtudta hogy nekem mekkora, elvesztettem a férfi státuszom a szemében.

És mondta, hogy ez nem az én hibám, sokkal inkább az övé, meg Ő is tudja hogy erről nem tehetek, ezt dobta a gép, de ezek az őszinte érzelmei…

Ezt gondolom mondanom sem kell, hogy mennyire rosszul esett, főleg mert én szerettem/szeretem és egy olyan dolog miatt nincs esélyem megélni ezt a dolgot, ami egyáltalán nem rajtam múlik.

Blackpilles még mindig nem lettem, de be kell látnom, hogy azért elég erős komplexusom van mostmár…

Viszont nem hangoztatom.

Csak itt szoktam olvasni olyan válaszokat, hogy “nem az a baj ha kicsi, hanem a komplexus taszító”.

Na de hogy ne legyek komplexusos, hogyha olyan hatások érnek ami alapján az a normális ha komplexus alakul ki?

Komolyan van olyan aki 100%-os elutasítottsági arány mellett teljesen magabiztos marad és azt gondolja, hogy alaptalan a problémája?

Ha majd egyszer össze ismerkedem egy olyan lánnyal, akinek tényleg nem számít a méret, akkor az meg majd a komplexusom meg gátlásosságom miatt fog elutasítani?

Miért akkora bűn az, meg miért olyan ciki, hogyha nem vagyok annyira magabiztos, mintha én lennék a legjobb pasi a földön, hogyha egyszer tényleg nem vagyok az?

2022. ápr. 23. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk nekem tényleg mindegy, hogy komplexusos e az akinek kicsi a farka, mert komplexussal, vagy anélkül sem kell…

Köszönöm de én élvezni szeretném a szexet, asszem ehhez meg van a jogom, emiatt hagy ne én legyek már a gonosz!

2022. ápr. 23. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Igazából a rossz minőségű szex legtöbb esetben a technikán is múlik.

Tehát hidd el nekem hogy aki szex után visszautasított, lehet sokkal megalkuvobb lett volna ha tudnád rendesen használni a farkadat.

2022. ápr. 23. 10:30
 3/8 A kérdező kommentje:

StevenUp!

Én nyalok is, meg ujjazok is, stb.

Odaadó vagyok.

De mit használjak a farkamon jól, hogyha azt sem érzi, hogy bent van, mert sokkal nagyobbat szokott meg?

Illetve a szexben lehet fejlődni… Ezzel gondolom az “exeim” is tisztában voltak.

Erre azért nem adtak esélyt, mert nekik meggyőződésük volt, hogy sohasem fogják élvezni velem a szexet.

Egyébként tegnap olvastam ezt a kérdést, és ezt is annyira igazságtalannak érzem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Adott egy férfi akinek kicsi a pénisze, Ő hajlandó lenne dildót használni, hogy a nőnek jó legyen, de a válaszadók szerint ez ciki…

Ha kicsi a pénisze, akkor “nem egymást keresik”.

Ezt el lehet fogadni, de akkor ezek után meg mit rinyálnak a komplexus miatt, meg miért kell még azért is belerúgni, ha szarul érzi magát, amikor ez egy legit érzés az Ő helyzetében?

Én nem tudom ezt a hozzáállást megérteni a nők részéről, hogy “ne ríjál’ Te komplexusos idióta, így sosem lesz csajod. Ja de amúgy a kis farkad miatt akkor sem kellesz, ha full kiegyensúlyozott vagy!”.

És még az sem jó, ha mondjuk segédeszközzel kompenzálná az ember a hiányosságait, mert az meg “ciki”.

2022. ápr. 23. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Mennyire kicsi?
2022. ápr. 23. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:
11.5 cm és vékony is.
2022. ápr. 23. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Nő vagyok, a pasimnak kicsi a farka, a tiednél is kisebb, mégis nagyon szeretek szexelni vele, a kapcsolatunk kiegyensúlyozott és mély. Korábbi partnereimnek nagyobb volt, de senkihez nem vonzódtam annyira, mint a jelenlegihez. Megőrjít az illata, érintése, ez sokkal többet ér nekem, mint a méret. Illetve nekem ok lenne, ha segédeszközt szeretne használni, magamtól nem javasolnám, mert nincs szükségem rá. De ha akarná, legyen. Dildó és műpunci is jöhetne.
2022. ápr. 23. 12:52
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
Azért taszító, mert mindig a farkával van elfoglalva, és azt hiszi, hogy annak mérete az ő minden bajának okozója.
2022. ápr. 24. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit is mondjak - én nő vagyok, fogalmam sincs hogyan tanuljátok, érzitek meg a szex fortélyait, de voltam már kis mérettel megáldott fiúval - tényleg nem a méret a lényeg!
febr. 28. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!