Miért volt az,hogy amint lefogytam ( -22 kg-ot),nagyképű lettem,és mindenkit lenéztem.Most,hogy visszahíztam, nekem van kisebbségi komplexusom. Amikor levékonyodtam, és sok férfi rám írt, ügyet sem vetettem rájuk, most meg örülök,ha valaki rám ír?
Figyelt kérdés
Miért megy végbe ekkora változás, ha valaki lefogy? Akkor szerettem volna minél csinosabb, divatosabb ruhákat hordani, el nem tudtam képzelni magamon a bakancsot, vagy sima pólókat..most meg imádok abba járni?
Ez egyébként 12 évesen volt velem, csak most, hogy megint fogyózni kezdtem, attól félek a mostani kapcsolatom sínyi majd meg ezt.
További furcsa dolog számomra, így visszagondolva, hogy amint megettem egy almát, vagy egy kis falat ételt, mindjárt futottam a mérlegre, vajon mennyit híztam. Foggalmam sincsen,hogy ezeket mi váltotta ki.
2020. nov. 21. 20:26
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, elírtam. 21 évesen volt a dolog.
2020. nov. 21. 20:27
2/3 anonim válasza:
Kár, hogy nem 12 évesen történt, mert ez ostobaság, felületesség.
Utálom, amikor emberek kilóban mérik a másik értékét.
Másrészt érdekes, hogy ezt leírtad, mert biztos sokan vannak így, ha már nem írnak rád.
3/3 anonim válasza:
Próbáld az emberek értékét meglátni és nem a felszínes dolgokat értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!