Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha van egy átlagos,100 kilós,1...

Ha van egy átlagos,100 kilós,180 centis férfi egy kis túlsúllyal, minimum hány kilóra lehet lefogyasztani?

Figyelt kérdés
De úgy, hogy túlélje? Tehát mennyi a lekisebb súly, ami elképzeljető a számára? Vagy úgy is mondhatnám, hány kilótól lehet megszabadítani úgy, hogy nem hal meg köznen.
2020. ápr. 29. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Rossz a kérdés.

Mi az elhízás oka?

Alkati, családi hajlam?

Cukorbetegség?

Pajzsmirigy?

Életmód?(mozgáshiány, ülőmunka, zabálás, alkohol, Mceki takarmány kólával, stb?)

Nem mindegy.

Csak orvosctud konkrét választ adni, mert egyéntőlnfüggő.

2020. ápr. 29. 00:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát kérdésre kérdéssel válaszoltál. Írtam, hogy túlsúly van, de ez a válasz szempontjából nem annyira lényeges. Egy normál átlag férfiról van szó.
2020. ápr. 29. 00:25
 3/8 anonim válasza:
83%

Én leírom a saját példámat: 103 kiló voltam január végén, majdnem 180 magas vagyok. Sikerült lefogynom 3 hónap alatt 89 kilóra, de nagyon kemény tornával minden nap, az édességeket le kellett nullázzam, pedig nagyon szerettem az ilyesmit. Valamint nem eszek annyit rendes étkezésekkor sem mint régen,de már megszoktam, nincs éhségérzetem. De folytatom tovább az edzést, szeretném elérni a 80 kilót a mostani járványhelyzet végére. Sokat szoktam súlyzózni is, mert a hirtelen fogyás az izmokat is leépítené hanem.

Mindenképp kell legyen neki is motivációja ehhez, az úgy nem fog menni hogy te fogod lefogyasztani szerintem. Túlélni meg túléli, ha csak nincs valami betegsége a túlsúly mellett.

2020. ápr. 29. 00:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látszik rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Nem a fogyásaitokra vahyok kíváncsi, bár biztos nagy teljesítmény volt. Amúgy egy egészséges ember akár 60 napig is kibírja evés nélkül úgy, hogy nem hal bele, és gondolom, nem 15 kilót fog tőle fogyni.

Hanem azon gondolkoztam, hogy hány kilóra lehet redukálni egy embert úgy, hogy még életben legyen. pl haj, szőr, köröm levágás, elhalt hámsejtek eltávolítása, zsírleszívás, véradás, bélmosás stb.

2020. ápr. 29. 00:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez hogy jön a párkapcsolatokhoz? Amúgy 40-50 kg kb.
2020. ápr. 29. 01:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos elrobtottam a témát, es nem tudom hogy lehet kijavítani, h az életmódba legyen pl
2020. ápr. 29. 01:57
 7/8 anonim válasza:
83%

4: nem hiszem, hogy akarsz te olyat...

A tiszta izomtömeget meg lehet határozni, de az csak a zsírt redukálja le a teljes testsúlyból. A csont és a szervek tömegéből ki lehetne indulni, de itt az én példám:

170 cm, 50 kiló voltam, mikor kórházba kerültem anorexia miatt. Hivatalosan annyira vézna nem voltam, még egyezséges szemmel sem. Viszont a fogyás annyira megviselte a szervezetem, hogy egyrészt elmaradt a menstruációm, másrészt a létfontosságú szerveim működése rohamosan lassulni kezdett (gyakorlatilag azért vittek be, mert a veséim kezdtek leállni).

A fogyás és az alacsony testsúly miatt közvetlenül nem lettek volna problémáim, hiszen nem voltam kifejezetten sovány (voltak nálam vékonyabb, egészséges lányok és még azt sem mondanám, hogy a csontozatuk volt könnyebb). De maga a változás és a vékony test annyira megviselte a szervezetem, hogy jóformán majdnem belehaltam. Pedig nem fogytam hirtelen sem.

Szóval lehet, hogy le tudnál menni fizikailag x súlyra, ami a szerveid, a csontjaid, a létfontosságú izmaid és a teyted víztartalmának, a bőrödnek stb a súlya, de lehet, hogy valamelyik szerved nem bírná. És ezt nem lehet megmondani előre, hogy mi meddig bírja benned. Halnak meg emberek kevesebbtől is, a túl magas és túl alacsony testsúly pedig kockázati tényező ebből a szempontból. Ha nagyon szívós vagy, lejjebb tudsz menni. Ha nem, akkor meg úgy jársz, mint én

2020. ápr. 29. 02:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Orvosi felügyelett mellett kb 60 kilóra lehetne lefogyasztani
2020. ápr. 29. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!