Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen az, amikor egy férfi jól dug? N
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi :)aug. 24. 23:01
2/16 A kérdező kommentje:
hát na ez az 🤣
aug. 24. 23:09
3/16 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, engem még nem dugtak meg jól. Szeretném tudni más nőktől, milyen az, amikor el lehet mondani a pasiról, hogy na ő jól dug.
aug. 24. 23:12
4/16 anonim válasza:
#2 Pacsi.😂
Hallomásból úgy tudom, hogy nagyon jó érzés.
Elképzelni sem tudom én sem.
5/16 A kérdező kommentje:
kanos privátokat nem kérek, köszi! csak a válaszok érdekelnek.
aug. 24. 23:19
6/16 anonim válasza:
A párom például keresi mindig azt a pontot a farkával, ahol nekem is jó. Valamikor tempózik, vált a mélyre menésig. Pózokat váltat. Volt, amikor a csiklómat ingerelte közben, csak jó legyen nekem. Első alkalommal annyi különböző tempóban és helyen meg pózban csináltuk, hogy nem is tudtam, hogy ez ilyen változatos is lehet amellett, hogy nem sült el 1 perc alatt. Nekem ez a jó. Azért volt, amikor istenesen megcsinált hátulról a tempójával és erejével.
8/16 anonim válasza:
Hagyjatok a krva privátokkal már ti perverz állatok. VAN PÁROM!
9/16 A kérdező kommentje:
most itt a tempózásnál arra gondolsz, hogy váltogatja a sebességet, pl egyszer lassabban, utána elkezd gyorsabban dugni? bocs ha hülye a kérdés :D
Hátulról? tehát anál?
aug. 24. 23:25
10/16 anonim válasza:
Anál nálam tabu. Neki is az. Nem váltogatja, hanem tempósan csinálja végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!