Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid de tartalmas szex Sajnos hamar elélveztem Elő és utójáték is volt Összesen kb 15 perc 25 éves férfi Milyen a jó szex mi kell a nőnek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 19:13
1/11 anonim válasza:
Legyen egy erős vonzalm, a szerelem se árt. Legyen a pénisze számomra jó méretű, és kemény. Szenvedélyes, ösztönös, kölcsönös élmény legyen. És nekem az idő fontos, nem kell mindig órákig reszelni, de tokkal vonóval 15 perc nem valami sok.
3/11 anonim válasza:
15 perc nem olyan hú de sok, de nekem nem egy palim volt aki 2-5 perces volt, szinte állandóan.
Mindenképp kell simogatás, erogén zónák figyelembe vétele. Azonban arra is figyelj, hogy ne húzd túlságosan el a simit pl.,mert egy idő után inkább hangulatrombolo.
Bár ez szemelyfuggo...figyeld a reakcióit, együtt tanuljatok.
4/11 anonim válasza:
15 perc az én pasimnak rekord lenne.2-3 lök és már vége is van.
5/11 anonim válasza:
#4 De jól vagy tartva😅. Végülis tök jó mert hamar szabadulsz.
6/11 anonim válasza:
Mitöl is tartalmas szerinted?????????
7/11 anonim válasza:
15 perc maga a szex, vagy mennyit tartott a behatolás? Nekem a max rekordom eddig 10 perc volt behatolással, de 5 perc inkább az átlagom. És volt már sok nőm, és elég jó szeretkezéseim. 26f
8/11 anonim válasza:
én kb 20percig birom ha előkészülök. kiverem magamnak előtte kb 2órával,iszok kis alkoholt,és sötétbe csinálom(hogy ne lássam,mert ha nêzem,akkor hamarabb elmegyek és nehezebb másra gondolnom fejben,.o djuk egy férfira)
9/11 A kérdező kommentje:
Előjátékkal együt 15 perc franci csók puncinyalás behatolás
2022. ápr. 13. 08:54
10/11 anonim válasza:
Nézőpont kérdése 15 perc sok vagy kevés!
-Ha a szeretőddel, barátnőddel elmentek egy hétvégére egy hotelbe és tiétek az egész nap ott el lehet (és kell is) húzni!
-Ha este tízkor végre elaludt a két gyerek és a tanulás és házimunka után végre bedőlsz a "kedves" mellé a 15 perc nagyon is jó tud lenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!