Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti is elszoktatok álmosodni szex után?
Én rettentően álmos vagyok néha szex után, annyira, hogy akár masztizás után is képes vagyok/lennék lefeküdni aludni egyet.
Nem tagadom, az utójáték nem az én világom. Ha nem is alszom el, pár percig az esik a legjobban, ha partnerem hozzám sem ér és csöndben békén hagy.
Mitől lehet ez?
Hát nem tudom... Én nagyon ritka, ha álmos vagyok... Pedig 1/ 1.5 órás menetek szoktak lenni... Mondjuk, volt hogy egy félórásnál jobban elálmosodtam... Volt, hogy este 11 fél 12 fele kezdtünk el szexelni, éjjel fél2-ig... Akkora már álmos szoktam lenni.
Ritka a fáradság, de ha így is lesz elég ha felkelek fél percre... Utána el is illan a fáradtság.:D
Egy fokig természetes, főleg, ha esti szeretkezésről van szó, amikor már eleve fáradt az ember, plusz, ha kiadós, mozgékony szex történik.
Viszont a maszturbálás utáni alvás miatt egyfajta Pavlovi reflex alakul ki. Tehát, az agy összekapcsolja a szexet az utána következő alvással. Ez nőknél is kialakulhat, ha ugyanígy önkielégítenek! Megvolt az orgazmus, akkor bevágja a szundit, mert úgy szokta meg. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!