Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan fontos, hogy jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos, hogy jó legyen a szex?

Figyelt kérdés
Vannak az embernek időszakai, amikor akár évekig nem szexel. Ennek ellenére amikor van, akkor nem elégszik meg, ha nem az igazi.
2016. dec. 16. 09:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ember, azért csinálja mert élvezni akarja nem töketlenkedni.
2016. dec. 16. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Különbözünk. De ha egy ember passzol hozzád akkor ez magában foglalja a azért is. Változó hogy ez mennyire fontos egy kapcsolatban. Ha egyedül vagy, vagyis nincs párod, akkor nincs olyan ember akivel 100%ig bizalmas kapcsolatban vagy. Így nem csoda ha el van ember szex nélkül. Ha kapcsolatban vagy és van szex is, akkor fontos hogy mind2 fél számára kielégítő legyen, viszont ez nem jelenti hogy a másiknak ez kellemetlenséget okozhat. Szóval nagyon fontos a szex, de tudni kell kompromisszumot kötni.
2016. dec. 16. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:

mióta elvesztettem a szüzességem, én nem vagyok el évekig szex nélkül, egyszerűen hiányzik fizikailag. az meg, hogy legyen.. hát nyilván azért csinálod, hogy jó legyen, nem? ha főzöl, akkor is arra törekszel, hogy finom legyen, nemm?? nem értem, ez miért kérdés..

persze biztos van, akit nem érdekelnek az ilyesmi dolgok és megelégszik azzal, hogy heti 1x sötétben misszionárusban beteszi/beteszik neki és megy pár percig az uncsi szex. nincs ezzel baj, de szerintem a többség nem ilyen.

2016. dec. 16. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért fontos, mert ez ajó kapcsolat alapja.

Ha nem jó a szex, tönkremegy a kapcsolat is. Ritkulnak az összebújások, csökken a meghittség, az egymásra figyelés, a végén a kommunikáció is.

Saját tapasztalat...

41/N

2016. dec. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!