Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elojateknak vagy utojateknak az oralis szex?
A baratomat aktua elott elegitsem ki oralisan vagy aktua utan?
Melyik jobb?
Ti mikor szoktatok?
A legjobb, ha szex közben megy el.:)
Az aktus előtti orális kielégítés azért nem feltétlenül jó, mivel ilyenkor nagyon sok pasinak érzékennyé válik odalent, emiatt utána rögtön nem is fognak tudni szexelni, vagy lelankad neki, tehát kell egy kis idő, hogy újra megfelelő legyen minden nála a szexhez. Ez valakinél pár perc, valakinél pár óra hossza. Tehát döntsd el, hogy csak őt akarod kielégíteni vagy szexelni akarsz?
Utána meg orális úton? Megint csak kérdezem, hogy miért nem szex közben megy el?
Tehát mi ha együtt vagyunk a párommal, akkor én nem szoktam élvezésig csinálni soha az orált, hanem előjátékként csinálom, majd pedig szexelünk.
De nyilván van olyan, hogy szex helyett kap orált. Akkor végigcsinálom. Majd pedig akár a nap folyamán, vagy máskor meg szexelünk.
Aktus után pedig nem szoktam orálozni, hisz szex során megy el a párom.
Előjátéknak csinálom, de elmenni szex közben szokott.
Én elmegyek orál közben, mert másképp nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!