Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki beindította a szexuális fantáziámat, akkor lehet, hogy én is az övét?
Figyelt kérdés
Alábbi a szitu. Egy pasi feltűnően sokat kezdett hozzám beszélni egy helyen, próbált kedvemben járni, kedves volt. Invitált, hogy majd jöjjek vissza, megjegyzéseket tett.
Azóta sokszor gondolok arra, hogy hogy folytatódhatott volna szexi módon ez a story.
Ezt direkt emiatt csinálhatta, hogy beindítson, vagy mert én is hatással voltam rá? Vagy ez tök független, ez csak kizárólag az én piszkos fantáziám, ő meg csak simán egy közvetlen ember?
aug. 24. 14:42
1/4 anonim válasza:
Úgy gondolod mi gondolatolvasók vagyunk?
2/4 A kérdező kommentje:
1, nem. De lehet véleményetek, saját hasonló tapasztalatotok.
aug. 24. 14:51
4/4 anonim válasza:
Milyen helyen? Kontextusfüggő is. Ha ő vendéglátós/eladó, akkor csinálhatta azért hogy visszajáró vendég legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!