Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan történt, amikor egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történt, amikor egy min. 20 évvel idősebb ember szexuálisan beindított? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Férfi vagy nő vagy, mindegy. Érdekelne, hogy mit éreztetek, amikor először megtetszett egy nálatok jóval (min. 20 évvel) idősebb ember? Meglepődtetek vagy ilyesmi?

márc. 22. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon mindig az idősebb nők tetszettek. Sokat mozogtam ilyen társaságban, talán emiatt alakult ki. Nem lepődtem meg rajta, őket tartottam vonzónak. Legyen az szomszéd nő vagy tanárnő.

Aztán most, hogy idősebb lettem, inkább a fiatalabb hölgyeket tartom vonzónak. Lehet az is közrejátszik benne, hogy nem volt sosem (amikor én is abban a korban voltam) ilyen tini szerelmem, partnerem.

márc. 22. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Hú de izgalmas kérdés! Láttam egy jó kis Milf-et, és felállt a fütykös.
márc. 22. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem látszott rajta h 20 évvel idősebb.

Viszonylag jóképű volt sportos alkat.

Kedves figyelmes.

Szóval semmi extra.

Nem minden 35++ éves olyan mint aminek itt beállítják.

Vannak bőven de nem mind.

márc. 22. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
19 éves voltam, másodéves egyetemista. Volt egy tantárgy aminek volt elmélet és gyakirat része. Az elméletet előadáson adta le a tárgyfelelős. Külsőre egyébként egy semmi exra pasi, átlagos. Kb 38 lehetett akkor. A tárgy se volt érdekes. De egyszercsak beütött valami hirtelen az óráján, hogy szexi. Karizmatikus volt, okos, laza, kicsit fekete humor. Nem mindenki bírja ezt a típust, én igen. Nagyon bejött. Nem csináltam semmit, nem a filmekben vagyunk, hogy a jobb jegyért bármit is csináljak ill. én annyi idősen még valahogy nagyon kislány voltam. Néztem, fantáziáltam arról, hogy tiltott viszonyba keveredünk és ennyi.
márc. 23. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
16 voltam, amikor egy akkor 35 éves nő beindított. 4év múlva találkoztam vele, még aznap ágyig jutottunk. Az a szép nagy melle volt a felelős. Életem egyik legjobb élménye volt, még így 20+ év távlatából is.
márc. 23. 11:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen, 2 hónapig együtt voltam egy 41 éves nővel. Ami megfogott az a jó nagy, két focilabda tipusú feneke. Ez 10 éve volt, de sose fogom azt a segget elfelejteni.😊
márc. 23. 12:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy a 4-es női válaszoló a férfi kisugárzását tartotta szexinek, az 5-6-os férfi pedig a nő testére emlékszik még sok év távlatából is. 😆

Akkor elmesélem én is. Korábban sosem értettem azokat, akiknek 20 vagy 30 évvel idősebb partnerük van, fel nem fogtam, hogy mit találhatnak vonzónak, de pár napja találkoztam egy nálam 30 évvel idősebb férfival és azóta is rajta agyalok, 27 éves vagyok, ő 62, de olyan vonzó volt, annyira szexi, el sem hiszem, hogy ez velem is megeshetett.

márc. 23. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A vonzalom, az, hogy kiben fog meg hirtelen valami, egyáltalán nem korfüggő.
márc. 23. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem látszott rajta, hogy 3 évtizeddel idősebb nálam, 10 évet letagadhatott volna.

Nem történt köztünk semmi, mert úgy gondolta, nem működne a dolog.

ápr. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!