Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt, amikor egy min. 20 évvel idősebb ember szexuálisan beindított? Milyen volt?
Fiatalon mindig az idősebb nők tetszettek. Sokat mozogtam ilyen társaságban, talán emiatt alakult ki. Nem lepődtem meg rajta, őket tartottam vonzónak. Legyen az szomszéd nő vagy tanárnő.
Aztán most, hogy idősebb lettem, inkább a fiatalabb hölgyeket tartom vonzónak. Lehet az is közrejátszik benne, hogy nem volt sosem (amikor én is abban a korban voltam) ilyen tini szerelmem, partnerem.
Igazából nem látszott rajta h 20 évvel idősebb.
Viszonylag jóképű volt sportos alkat.
Kedves figyelmes.
Szóval semmi extra.
Nem minden 35++ éves olyan mint aminek itt beállítják.
Vannak bőven de nem mind.
Vicces, hogy a 4-es női válaszoló a férfi kisugárzását tartotta szexinek, az 5-6-os férfi pedig a nő testére emlékszik még sok év távlatából is. 😆
Akkor elmesélem én is. Korábban sosem értettem azokat, akiknek 20 vagy 30 évvel idősebb partnerük van, fel nem fogtam, hogy mit találhatnak vonzónak, de pár napja találkoztam egy nálam 30 évvel idősebb férfival és azóta is rajta agyalok, 27 éves vagyok, ő 62, de olyan vonzó volt, annyira szexi, el sem hiszem, hogy ez velem is megeshetett.
Nem látszott rajta, hogy 3 évtizeddel idősebb nálam, 10 évet letagadhatott volna.
Nem történt köztünk semmi, mert úgy gondolta, nem működne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!