Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ez ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ez ennyire beindított?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok. A barátnőm biszex. Egyszer azt mondta, hogy szeretne látni női ruhában és úgy szexelni velem. Beleegyeztem, mivel ő is elég sok mindent megtesz értem. Szóval rám adta a ruháját. Ahogy kezdtem felvenni éreztem, hogy ezt igazából én is nagyon élvezem. Sőt, rögtön fel is állt. Ahogy elkezdett szopni kb 2 perc után el is mentem. Pedig én hetero vagyok. Életem legjobb elélvezése volt. Valamiért nagyon felizgatott a női ruha ami rajtam volt.

2023. máj. 30. 14:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy csak a szokatlan helyzet izgatott, nem konkrétan a női ruha.
2023. máj. 30. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:
15%
Hát ne haragudj, de ez rád nézve szégyen, hogy rád megy egy női ruha... mert az én XS-es ruhámba nem fér bele az XL-es uram. Úgyhogy vagy te vagy eléggé gebe... vagy a barátnőd bálna...
2023. máj. 30. 14:53
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
A szexuális irányultságod nem függ attól, hogy milyen ruha van rajtad. Uniszex pólótól sem leszel bi vagy pán... Felfoghatod úgy is, hogy annyira nagyon heteró vagy, hogy szimplán a női ruha is beindít mert tudod hogy előtte egy nő viselte :)
2023. máj. 30. 14:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#2. Szerintem az sokkal szégyelletsebb,nehogy valakit ily módon itélsz meg és a külső jegyeit tartod szégyellni valónak.
2023. máj. 30. 15:03
 5/12 anonim ***** válasza:
2-es mit irigykedsz?
2023. máj. 30. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is rögtön az volt az első gondolatom, hogyan jönne rám a barátnőm ruhája szakadás nélkül. :D
2023. máj. 30. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
14%

Én? Erre? Férfiakkal ismerkedek nem kislányokkal. ;)

De kíváncsi lennék, hogy az én 196 centis 120 kilós uramra hogy menne rá az én 178 centis és 50 kilós-ra való ruhám.

Bár akik bálnákkal vagy törpékkel ismerkednek azoknál előfordulhat ilyen...

2023. máj. 30. 15:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7-es piha...te aztán nagyon támadó természetű ember lehetsz..ilyenen ki akadni
2023. máj. 30. 15:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én a te alkatodat látom gebének, mivel a te magasságodhoz legalább 65 kg kellene legyél, hogy nálam labdába rúgj. Viszont mégsem érzem azt, hogy okvetlenül be kellene neked szólnom, amiatt, hogy az én izlésemnek túl vézna vagy.

Peace!

2023. máj. 30. 15:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Undorító gebe lehetsz...

2023. máj. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!