Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz kisfarkúként nem ciki szexpartnert keresni, ha már párkapcsolatom nem lehet?
Igen olvastam már én is olyan kapcsolatról , ahol minden tökéletes volt , kivéve a szex .
Mert a nő egyszerűen nem tudta élvezni a szexet férjével a férje kis mérete miatt .
De áthidalták ezt a kis problémát úgy , hogy megbeszélték egymással , megegyeztek és elfogadták a helyzetet , főleg a férj .
Így hát a feleség a férje "engedélyével keresett egy (házi barátot) , aki időnként jól le rendezte , szexuálisan kielégítette a feleséget , férjének .
Természetesen a feleség örömére , de a férje boldogságára is .
De az ilyesmi ha belefér egy kapcsolatba , akár történhet a hölgy igényeinek megfelelően , akár rendszeresen is .
És egy ilyen házi barát felkérésre , talán még segít a hölgy megtermékenyítésében is szükség esetén .
Tehát fel a fejjel , kis pénisszel is lehet boldog párkapcsolatban élni !
A mai világban ? - minden elképzelhető .
4 - voltam .
" Igen olvastam már én is olyan kapcsolatról , ahol minden tökéletes volt , kivéve a szex .
Mert a nő egyszerűen nem tudta élvezni a szexet férjével a férje NAGY mérete miatt . ""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!