Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól ciki szűznek lenni?
Igyekszem találni vkit. De nem nagyon sikerül. Komolyabb kapcsolatban szeretném az biztos, de már régóta vágyok rá. A barátnőim többsége már rég túl van rajta.
20/l
17-18 szerintem. Utána már gyanús hogy valami gáz van veled.
Hiszen eddigre már kellett volna valakinek lennie akit elég közel engedsz magadhoz.Most persze jönnek majd benyalni, de ez az igazság. És minél tovább maradsz így, annál inkább nagy baj van benned. Hogy miért jönnek benyalni? Mert nem jutnak punci közelbe és így próbálkoznak.
Lányként nem mondom, hogy mindegy, de 30 felett felhúznám a szemöldököm... De ha nőként szűz vagy az a vonzerődből és nőiességedből nem vesz el, sőt, sokak szemében hozzá is ad.
Én 21 évesen fiúként 48 órát én bírok ki pánikroham nélkül ugyanezért...
Hát kövezzetek meg, de nekem fura ha valaki 21 évesen vagy afölött szűz még. Ott volt az egész tinédzserkorod és a mostani évek hogy közel kerüljetek valakivel egymáshoz és valamiért ez nem történt meg, engem elgondolkoztatna miért.
Nekem is van 1-2 lány ismerősöm akik szüzek, ők visszahúzódóbbak és még kapcsolatuk sem volt soha. Alapvetően magán dolguk, csak sok esetben ha feljön valami olyan témában ők úgymond "gyerekké változnak" mert nem tudnak hozzá szólni, kapcsolati témában sem tudnak megszólalni.
Az én szememben valaki nem felnőtt akinek még nem volt szexuális együttléte.
Ha elmúltál 22 év 4 hónap 21 napos akkor a szűztörvény szerint rádront a TEK és hivatalból kiutal 5 néger pasit... Nincs ilyen szabály, majd megtörténik amikor úgy érzed és úgy találsz partnert.
Viszont... okés, hogy a szőke herceget várod a hófehér paripán, de ha túl magasak az elvárásaid a lehetőségekhez képest akkor 10, 20, 30 év múlva is ilyen kérdéseket fogsz kiírni és majd azon filózól anno miért nem jöttél össze azzal a helyes barna sráccal, mert bár elállóak voltak a fülei, de azóta három gyerekes családapa és tenyerén hordozza a feleségét.
Vannak a poénosok, oké!
kell a troll...
többiek??? Mi is van?
Kiindultál magadból??? hajrá,hajrá, az a tuti, amit te írsz, más egy rakat... sz...
Gondolkozzál már!!! százezr félék vagyunk, százezer értékrenddel!!!
Majd pont te leszel aki megmondja a másiknak, hogy miért is. Azaz "aggyadneki"!!!
Pffff...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!