Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácnak akivel összejöttem mikropénisze van, elhagyjam?
Az a helyzet hogy nagyon rendes és sok átverés után végre valaki megbecsült, csak egy baj van, hogy nagyon kicsi a pénisze.
Amikor először megláttam alig bírtam visszafognod a nevetést, kB akkor neki mint 3 éves kisfiúé, amikor beteszi akkor alig érzek valamit.
19l
Nekem nem mikro de tudom azt, hogy nem volt elég az exemnek. Mikor szakítottunk, csak azt mondta, hogy megismerkedett valaki mással. Rossz volt de kíméletes. És csak 1 év mulva döbbentem rá, hogy a méretem miatt keresett mást maga mellé, amiért hálás vagyok mert nem rombolta le az önbecsülésem.
Te olyan vagy mint az exem, jó értelemben. Eljátszod hogy milyen jó vele a szex, hogy ne törd össze. Valahogy a szakítást is így kezeld, ne rombold le az önbecsülését és nem lesz gond.
És persze, nem ő volt az igazi. Váltanod kell, hogy megtaláld akár a gyermekeid apját, vagy a férjedet, akár mindkettőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!