Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A srácnak akivel összejöttem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácnak akivel összejöttem mikropénisze van, elhagyjam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nagyon rendes és sok átverés után végre valaki megbecsült, csak egy baj van, hogy nagyon kicsi a pénisze.

Amikor először megláttam alig bírtam visszafognod a nevetést, kB akkor neki mint 3 éves kisfiúé, amikor beteszi akkor alig érzek valamit.

19l

aug. 23. 17:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem mikro de tudom azt, hogy nem volt elég az exemnek. Mikor szakítottunk, csak azt mondta, hogy megismerkedett valaki mással. Rossz volt de kíméletes. És csak 1 év mulva döbbentem rá, hogy a méretem miatt keresett mást maga mellé, amiért hálás vagyok mert nem rombolta le az önbecsülésem.

Te olyan vagy mint az exem, jó értelemben. Eljátszod hogy milyen jó vele a szex, hogy ne törd össze. Valahogy a szakítást is így kezeld, ne rombold le az önbecsülését és nem lesz gond.

És persze, nem ő volt az igazi. Váltanod kell, hogy megtaláld akár a gyermekeid apját, vagy a férjedet, akár mindkettőt! :)

aug. 23. 19:28
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem hazudhatok tovább neki
aug. 23. 19:29
 23/28 anonim ***** válasza:
83%
21-es vagyok, még arra, hogy olyan vagy mint az exem: ő is eljátszotta azt, hogy milyen jó vagyok az ágyban. Végig tartotta bennem az önbecsülésemet, és a végén is megoldotta ezt. Te is tégy így.
aug. 23. 19:30
 24/28 A kérdező kommentje:
Így is teszek köszi a válaszokat
aug. 23. 19:31
 25/28 Oldfire ***** válasza:
69%
A csajok szokták mondani: nem számít a méret. Akkor mégis?
aug. 24. 06:37
 26/28 anonim ***** válasza:
21%
Tudok neked egy betanított lovat mucikám 😉😅 na jó független hogy te egy ócska kvrva vagy én se maradnék együtt egy olyan nővel aki szar az ágyban
aug. 24. 08:07
 27/28 anonim ***** válasza:
37%
Őszintén mondd el hogy neked ez anatómiailag kevés. Ha mással pótolhatod boldogan vele maradsz és kielégíted de csak az ő mikropénisze kevés lesz neked. Esetleg még húzhat rá péniszköpenyt és azzal már eléri azokat a pontokat amitől sikítva élvezel el.
aug. 24. 21:34
 28/28 anonim ***** válasza:
51%
Menjetek el swinger club-ba. Ott meg tudod kapni a nagyobb/nagy méretet.
aug. 25. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!