Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácnak akivel összejöttem mikropénisze van, elhagyjam?
Az a helyzet hogy nagyon rendes és sok átverés után végre valaki megbecsült, csak egy baj van, hogy nagyon kicsi a pénisze.
Amikor először megláttam alig bírtam visszafognod a nevetést, kB akkor neki mint 3 éves kisfiúé, amikor beteszi akkor alig érzek valamit.
19l
Hány cm kb?
Ezt neked kell tudi, hogy elfogadod e így, de szerintem ha feltetted a kérdést, tudod magad is a választ, hogy ez neked kevés.
A kedvesseg most jol esik, de idővel ez nagyon nagyon kevés lesz...
Hát ez az, csak most teljesen szétzúzom az önbizalmát, látszott rajta hogy sok elutasítást kapott és én szépen elszínészkedtem neki azt, hogy nagyon jó vele a szex, ő meg most a tenyerén hordoz...
Ha szakítok biztos tudni fogja miért teszem ezt...
Meg mindig jobb lesz tükörbe nézned, mintha kegyes hazugságok után, rá kíván sz egy másik pasira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!