Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácnak akivel összejöttem mikropénisze van, elhagyjam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon rendes és sok átverés után végre valaki megbecsült, csak egy baj van, hogy nagyon kicsi a pénisze.
Amikor először megláttam alig bírtam visszafognod a nevetést, kB akkor neki mint 3 éves kisfiúé, amikor beteszi akkor alig érzek valamit.
19l
aug. 23. 17:10
11/29 A kérdező kommentje:
Igazad van, sajnálom hogy mi lesz vele, mert nemhiszem hogy találna nőt magának, de basszus egy életem van, akár önző vagyok akár nem egyszerűen ez a méret nagyon kevés...
aug. 23. 17:28
12/29 anonim válasza:
Sajnálom a srácot, de magadat is nézned kell, fiatal vagy erthető, hogy élvezni szeretnéd. Vele nem fogod soha, legalabbis a farkával sosem fog tudni örömet okozni neked.
Hiaba sajnálod, szépítjük ez van. Jobb ha minnél előbb elválnak utjaitok.
13/29 A kérdező kommentje:
Igazad van...
Köszönöm a választ
aug. 23. 17:30
14/29 anonim válasza:
Nem áldozhatod fel magad, még akkor se, ha ez most nem tűnik szépnek. Szomorú, de ez van...
15/29 A kérdező kommentje:
Este szakítok vele, minél tovább húzom annál rosszabb lesz...
aug. 23. 17:32
16/29 anonim válasza:
Én annak idején nem döntöttem jól..
17/29 A kérdező kommentje:
Miért?
Leirnad?
Ha akarod priviben is megteheted
aug. 23. 17:36
18/29 anonim válasza:
Majd meséld el, hogy alakult a sztori.
19/29 anonim válasza:
Egyértelműen egy hergelő, kamu kérdésről van szó. Szokásos panelokból épül fel az egész, nyilván azt akarod kikerekíteni, hogy van egy szegény “rendes pasi aki megbecsül” de pici neki, szóval a nők rosszak ha nem akarnak lemondani a jó szexről (amúgy kedves pasiknak is lehet nagy, bunkó pasiknak is lehet kicsi, és fordítva is igaz). Kedvességgel a szexuális kielégületlenséget nem lehet kipótolni. Nézd kérdező, ha a szex nem működik, akkor joga van lelépni mind a két félnek, akármi legyen az oka. Ha a pénisz mérete miatt élvezhetetlen, teljesen érthető, ha egy nő nem akar úgy leélni egy életet, hogy nem élvezi a szexet, ebbe bele kell törődni. Ne akarjunk ilyenek miatt bűntudatot kelteni. Az olyan kapcsolatok, ahol a szexben alapvető eltérések vannak, nem fog működni. Akinek kicsi, annak olyasvalakit kell találnia, akinek ez nem baj, kiegészíti játékokkal, orállal stb, de ne legyen szar az, akinek ez így nem megy.
20/29 anonim válasza:
de amúgy szereted a fiút?? a farka méretétől eltekintve! gondoltál már élethű műfarokra? azon kívül is vannak már meg annyi játékszerek! amivel lehet segíteni a dolgon! sőt akár egy erre alkalmas férfival is aki úgymond segít nektek! szóval azért vannak lehetőségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!