Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent a szexben a maszato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a szexben a maszatolás és milyen az amire azt mondjátok ez jó szex volt?

Figyelt kérdés
Nők és férfiak véleménye is érdekelne.
aug. 23. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Maszatolás: ímmel-ámmal csinálja a hapsi, nem is tudja bedugni normálisan, vagy csak az elejét (mert mondjuk nem elég kemény), elkezd nyalni és ujjazni,de 5 perc után abbahagyja, mert elfárad (de az alatt az 5 perc alatt is szarul nyal és ujjaz. Fel sem izgulok rendesen, alig van előjáték, vagy nincs egyáltalán. Nem élvezünk el, nincs vagy alig van szenvedély.

Ilyesmi.

Jó szex: határozott, de gyengéd, ide-oda pakolgat akár, figyelmes, kitartó. Elfáradok a végére, rendesen felizgulok az elején, jelen van a szenvedély, van kellő mennyiségű előjáték, adok és kapok is. A végén meg ott fekszem kócosan, nedvesen, spermásan,kielégülten testileg és lelkileg, és úgy érzem, semmi sem számít már.

aug. 23. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1

Na ilyen 1 normális komment te le írtál mindent ment a +

aug. 23. 13:07
 3/9 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm a válaszodat.

Sajnos nálunk az első van.

Egyet értek veled. Milyen is a jó szex.

aug. 23. 13:22
 4/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Az első tökéletesen leírta.

#1: tőlem is ment a zöld. Exemmel az első volt, +még annyi, hogy bármit csináltunk, 2 percnél nem bírta tovább.

Most a férjemmel viszont a második. Minden egyes szex után kielégülök (persze ő is) testileg, lelkileg, majd ott fekszünk az ágyon egy 10 percet összebújva, leizzadva, fáradtan, kielégülten, az ő farka tele van a puncinedvemmel, nekem pedig a puncim tele van spermával. Van, hogy napokig nem is kívánom, annyira kielégültem.

aug. 23. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem dugja meg rendesen a nőt.
aug. 23. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es! 1-es vagyok.

Az a gáz, hogy miközben írtam a monológot, a párom inkább az elsőnél volt a fejemben😅😅😅

Én már az elején (amikor kezdődtek a gondok..vagyis az, hogy alig van szex, ha van, az is szar) mondtam neki, hogy a kapcsolat elején nekem elég ha megdugnak egy héten 3x-4x (de akkor jól), utána elvagyok egy darabig, majd hónapok múlva úgyis is megcsappan az egész heti/kétheti egyre... feleslegesen koptattam a számat. Nem is értem,hogy minek kérdezett vissza egyàltalán, hogy én milyen gyakran igénylem...fullba le vagyok xarva.

Jó lenne nekem is egy ilyen pasi,mint a te férjed...

aug. 23. 14:37
 7/9 A kérdező kommentje:

4. Bárcsak nekem is ilyen párom lenne.

Most egy picit irigy vagyok.

Na jó nem picit. 😅

Mostani párom 2 perces se elő se utó játék. Kelégülni nem tudok. Nem élvezem a szexet vele semmilyen formában. Pedig beszélgettünk már erről de semmi változás.

aug. 23. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én meg bárcsak olyan lennék mint a 4-es férje: párja van és alaposan ki is tudja őt elégíteni :)
aug. 23. 15:41
 9/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:
#4 voltam. Igen, kielégít, és én is őt. Heti 3-5 szex, minimum fél órás menetek (és ebben az előjáték nincs benne). Ezalatt 4-7 hüvelyi orgazmus. Imádom :) bármikor ha “rávetem” magam, kielégít rendesen :) jobbat kívánni sem lehetne :)
aug. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!