Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az,hogy sok pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy sok pasinak nagy a szája,de az ágyban meg még maszatolásnak sem nevezhető amit csinál?

Figyelt kérdés

2 hónapja ért véget 3 éve tartó kapcsolatom ahol a barátom mint kiderült egy félisten volt az ágyban ( legalábbis a mostaniakhoz képest).

Azóta voltam vagy 5 pasival és mind az 5 egy nagy nulla volt az ágyban. Orál kritikán aluli pedig még próbáltam irányítani is őket, 5-10 perc alatt elsültek,második menet 2-nél volt,de az se volt sokkal hosszabb és még várni is kellett a kettő között.

Pedig többen is mondták,hogy ők ilyen meg olyan jók.

Kérdem én a többi nőtől. Vannak még normálisan teljesítő pasik? Vagy ritka mint a fehér holló? Légyszíves nyugtassatok meg,mert már úgy vagyok vele,hogy inkább veszek egy vibrátort meg egy műpéniszt és jól van :D

2020. okt. 3. 15:38
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
96%
Ritka..
2020. okt. 3. 15:39
 2/37 anonim ***** válasza:
14%
Hívd vissza a félistent, vagy igen, vegyél egy műpéniszt! RTF/51 (RTF: rosszul teljesítő férfi)
2020. okt. 3. 15:40
 3/37 anonim ***** válasza:
92%

ez csajoknál is van, de a pasiknál jellemzőbb, hogy neten még előadják magukat, hogy bekapja a csaj a...horgot és mást is :D

és 5-10 perc alatt legalább volt 2 póz? :D

2020. okt. 3. 15:40
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
Mert képesek lehazudni a csillagokat is az égről,csakhogy nőt kaphassanak.A nő meg szépen benyeli ha tetszik neki a pasas.
2020. okt. 3. 15:43
 5/37 anonim ***** válasza:
33%

Egy random, egyszer használatos ribire minek pazarolnánk ennél több energiát?

Nekünk jó legyen, ennyi a lényeg.

A nagy dumát meg azért kell előadni, hogy széttegyétek a lábatokat.

2020. okt. 3. 15:44
 6/37 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon ritka. Semmi érzelmi intelligencia, figyelmesség.
2020. okt. 3. 15:44
 7/37 anonim ***** válasza:
79%

#5:

férfiként kérdem, mi a fax értelme van önzőn elmenni 5-10 perc alatt? :D

én szeretem elhúzni, kiélvezni az egészet és a partnernek is jó szexet nyújtani, ha csak el akarsz menni, akkor ott a jobb kezed :D

2020. okt. 3. 15:49
 8/37 anonim ***** válasza:
29%

Férfiként mondom, hogy jobb érzés egy pinát reszelni, mint a saját tenyeremet, és jobb érzés szopással elmenni, mint kézzel.

Ennyi az értelme.

Egy prostinál se foglalkozok vele, hogy jó-e neki, vagy sem.

Ha barátnőm van, és szeretem, az nyilván más tészta, ott figyelmes és odaadó vagyok.

De egy random egyéjszakás senkiházi ribinél miért foglalkoznék vele?

Az rólam szól, magamért csinálom.

2020. okt. 3. 15:54
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

#8:

hát ez is egy hozzáállás :D

2020. okt. 3. 15:55
 10/37 anonim ***** válasza:
90%
7-esnek igaza van..Én csajkent szoktam ezt csinálni..Volt hogy elmentem már mire még csak belejött..Igy járt..
2020. okt. 3. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!