Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az,hogy sok pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy sok pasinak nagy a szája,de az ágyban meg még maszatolásnak sem nevezhető amit csinál?

Figyelt kérdés

2 hónapja ért véget 3 éve tartó kapcsolatom ahol a barátom mint kiderült egy félisten volt az ágyban ( legalábbis a mostaniakhoz képest).

Azóta voltam vagy 5 pasival és mind az 5 egy nagy nulla volt az ágyban. Orál kritikán aluli pedig még próbáltam irányítani is őket, 5-10 perc alatt elsültek,második menet 2-nél volt,de az se volt sokkal hosszabb és még várni is kellett a kettő között.

Pedig többen is mondták,hogy ők ilyen meg olyan jók.

Kérdem én a többi nőtől. Vannak még normálisan teljesítő pasik? Vagy ritka mint a fehér holló? Légyszíves nyugtassatok meg,mert már úgy vagyok vele,hogy inkább veszek egy vibrátort meg egy műpéniszt és jól van :D

2020. okt. 3. 15:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
92%

Biztos lehet benne valami, mert én meg a csajokkal jártam így.

A nagy dumás , lehengerlő csajok szinte mind bénák, idétlenek voltak.

A csendes szolíd kislány valami fergetegesen jó.

2020. okt. 3. 20:09
 32/37 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasi ilyen.
2020. okt. 4. 06:38
 33/37 anonim ***** válasza:
75%

„A legtöbb pasi ilyen.”

Nem kellett volna annyit kipróbálni. Te mitől vagy annyira nagyszerű?

2020. okt. 4. 14:58
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért kedves kérdező, mert az okos palik rájöttek arra, hogyha sokat hazudnak a nőknek, (azaz bizonyos nőknek) akkor ők lefekszenek velük a nagy szájuk miatt, holott ők nem is nagy kanok. Aztán a nő meg jön a netre és azt hiszi, hogy ő a nagymenő, a pasi meg a lúzer, holott a pasi a nagymenő és a csaj a lúzer, akinek a pasi nagy szája elég volt a szexhez. Itt nem a pasas a lúzer csávó, aki béna a nőhöz, a nő a hülye, akinek hamar nyíltak a bugyrai, a pasi meg a mázlista, mert kicsit hazudott érte és meglett neki a kérdező féle nő.
2020. okt. 4. 15:20
 35/37 anonim ***** válasza:

„Aztán a nő meg jön a netre és azt hiszi, hogy ő a nagymenő, a pasi meg a lúzer, holott a pasi a nagymenő és a csaj a lúzer, akinek a pasi nagy szája elég volt a szexhez. Itt nem a pasas a lúzer csávó, aki béna a nőhöz, a nő a hülye, akinek hamar nyíltak a bugyrai, a pasi meg a mázlista, mert kicsit hazudott érte és meglett neki a kérdező féle nő”

Ez tényleg így van. Ennyi.

2020. okt. 6. 22:40
 36/37 anonim ***** válasza:
Kérdező 11es kommentjére . Két honap alatt 5 pasi dugott, ha egyáltalán tudod a pontos számot. Attól tartok, valóban kimeríted a ribi kategóriát. Egy ilyen lanyt nem akar az ember többször dugni, max 1x. Ezért nem gondolunk arra h lehetne több. Öntelt kis qrva vagy, angyalom.
2022. dec. 23. 17:43
 37/37 anonymousreview60 ***** válasza:

#7: "férfiként kérdem, mi a fax értelme van önzőn elmenni 5-10 perc alatt? :D"

Férfiként mondom, hogy ez sok mindentől függ. Van, aki:

1. önző (sajnos),

2. ennyire képes fizikailag és kész (sajnos), mert kell a stimulus az erekcióhoz, de ha erekció van, akkor az inger miatt ennyi idő alatt elkerülhetetlenül ejakulál,

3. majdnem mint a 2, még tanulná is elnyújtani, de nem jut elégszer gyakorlati lehetőséghez,

4. egyéb.

2022. dec. 31. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!