Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az,hogy sok pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy sok pasinak nagy a szája,de az ágyban meg még maszatolásnak sem nevezhető amit csinál?

Figyelt kérdés

2 hónapja ért véget 3 éve tartó kapcsolatom ahol a barátom mint kiderült egy félisten volt az ágyban ( legalábbis a mostaniakhoz képest).

Azóta voltam vagy 5 pasival és mind az 5 egy nagy nulla volt az ágyban. Orál kritikán aluli pedig még próbáltam irányítani is őket, 5-10 perc alatt elsültek,második menet 2-nél volt,de az se volt sokkal hosszabb és még várni is kellett a kettő között.

Pedig többen is mondták,hogy ők ilyen meg olyan jók.

Kérdem én a többi nőtől. Vannak még normálisan teljesítő pasik? Vagy ritka mint a fehér holló? Légyszíves nyugtassatok meg,mert már úgy vagyok vele,hogy inkább veszek egy vibrátort meg egy műpéniszt és jól van :D

2020. okt. 3. 15:38
1 2 3 4
 21/37 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Mi alapján döntöttél mellettük? A testbeszéd, stb mit mondott. Az a jellemmel összhangban szokott lenni.
2020. okt. 3. 17:27
 22/37 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"Kéthetente egy pasi az sok? Szerintem még a heti egy sem az. Ha hétvégente elmegyek buliba és össze jön egy srác akkor már ribi vagyok?"

A napi kettő pasi sem sok, viszont ha csak ennyi az ismerkedés, akkor ne csodálkozz, hogy nem találsz olyat, aki rendesen megdugna..

2020. okt. 3. 17:44
 23/37 anonim ***** válasza:

"De persze a pasik nem hajtanak rá minden alkalommal egy nőre sem"

Ismered a mondást a lakatról meg a kulcsról.

2020. okt. 3. 17:49
 24/37 anonim ***** válasza:
5%

Itt az a fő probléma, hogy összevissza dugatod magad.

„Kéthetente egy pasi az sok? Szerintem még a heti egy sem az.”

Mert qrva vagy.

„Ha hétvégente elmegyek buliba és össze jön egy srác akkor már ribi vagyok?”

Nemcsak hogy az vagy, hanem szánalmasan buta is.

2020. okt. 3. 18:05
 25/37 A kérdező kommentje:

Lakat meg kulcs :D Ezt is egy férfi találta ki. Hagyjuk is inkább. Legalább privátban kaptam értelmes válaszokat.

Ti meg nyugodtan éljétek ki magatok itt. Máshol úgyse tudjátok :D

2020. okt. 3. 18:16
 26/37 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Nem élsz velük párkapcsolatban, tehát nem csalod meg őket, tehát nem vagy ribi. Könnyűvérű igen, de az nem erkölcsi kategória.

A velük folytatott első éjszakát, amit egy nem ismert nővel folytattak, az exeddel nyilván nagy összehangoltság mellett végzett szeretkezésekhez méred, ami rossz alap.

Nem kommunikáltad esetleg eléggé az igényeidet nekik.

Választhattál egymás után 5 önző alakot, akik erre utaló testbeszédjeleit nem olvastad le megfelelően az este folyamán. Ennek részben oka lehet a 3 év utáni új élmény hajszolás.

2020. okt. 3. 18:18
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Mivel csak a gyökér reakciókra válaszolsz, ezért ne csodálkozz, ha csak vitatkoznak veled.. :D
2020. okt. 3. 18:18
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mekkora szerencsém volt ezek szerint :-D Sose fogtam ki rossz partnert, igaz, olyan se volt akit aznap ismertem meg...
2020. okt. 3. 18:29
 29/37 anonim ***** válasza:

Ma 15:59 Neki van igaza.

Nagyszájúval sose kezdj.

2020. okt. 3. 18:45
 30/37 anonim ***** válasza:
75%

Ha teljesítményt vársz férfitól, akkor alulról válassz jó fizikumút.

Pl. egy 30-as diplomás átlagosan csinos call centeres (nő) álomnő egy fiatal ápoltságára, fizikumára adó mesterembernek, de csak egy alsóbb osztályba tartozó közönséges tyúk egy jó egzisztenciájú, fizikumára, stílusára is adó férfinak.

43F

2020. okt. 3. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!