Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok ti is már úgy, hogy a csaj előadta, hogy mekkora szexkirálynő, aztán 2 perc misszionáriusban maszatolás után már ki volt dőlve?
Figyelt kérdés
Legtöbb csaj előadja, hogy 30-40 perc dugás kell, meg előtte még előjáték, nyalás, ujjazás, stb. Ehhez képest többször is jártam úgy, hogy kicsit dugtam misszionáriusban, ő meg sem mozdult, aztán már lihegett, nyögött, teljesen kifáradt 2-3 perc dugás után. Vagy ha 3 percnél többet kell szopni, az is nagy kihívás már. Ti hogy látjátok férfiak?2021. dec. 10. 21:18
2/22 Lazy Lover válasza:
Üdv a klubban haver.... A legtöbb nő szexuális kulturája egy nagy 0
3/22 anonim válasza:
nekem szerencsére ennél még a fadarab partnerem is jobb volt, bár ott meg irreálisan hosszú volt
4/22 anonim válasza:
Te sem voltál még nővel, öregem…
6/22 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak legyen jó áporodott savanyú talp szaga.
7/22 anonim válasza:
Ilyennel még nem. Olyannal igen, aki azzal jött, hogy ő nem élvezi a nyalást, aztán elélvezett tőle:D
8/22 anonim válasza:
Olyannal még én se találkoztam aki jól tudott volna orálozni,pedig volt jópár csaj…… de szerencsére nem voltak fadarabok és bírták,pedig adtam nekik rendesen volt hogy órákig. De jó lenne most egy ilyen strapabíró nő 🙄
9/22 anonim válasza:
olyannal nem hogy nagy "szex királynő,, de olyannal igen hogy jó nagy k*rva és az ágybn csak fekszik és az a teljesítménye hogy hagyja hogy baszd
10/22 anonim válasza:
Akkor miért hagytad abba pupák? Az inkább érdem ha hamar csúcsra tudsz juttatni egy nőt. Egyébként a vetítés inkább a pasikra jellemző, x-szer bírja, meg milyen sokáig, meg azonnal feláll, meg ő aztán milyen jó stb. - minél jobban sztárolja magát valaki annál bénább lesz a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!