Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok ti is már úgy, hogy a csaj előadta, hogy
mekkora szexkirálynő, aztán 2 perc misszionáriusban
maszatolás után már ki volt dőlve?
Figyelt kérdés
Legtöbb csaj előadja, hogy 30-40 perc dugás kell, meg előtte még előjáték, nyalás, ujjazás, stb. Ehhez képest többször is jártam úgy, hogy kicsit dugtam misszionáriusban, ő meg sem mozdult, aztán már lihegett, nyögött, teljesen kifáradt 2-3 perc dugás után. Vagy ha 3 percnél többet kell szopni, az is nagy kihívás már. Ti hogy látjátok férfiak?
Szóról szóra ugyan ezt el tudom mondani pasikól. Kikészülnek hogy sokáig kell nyalni (ha jól csinálná, 10 percen belül simán elmennék) heti 1-2 szex, az is 5 perc, semmi érzékük a női testhez, lusták felfedezni. Stb
2021. dec. 10. 23:26
12/22 anonim válasza:
Nem akarok megserteni senkit, egy idoben a molett lanyok voltak a zsanereim, legalabbis azt hittem.
Sajnos veluk tapasztaltam ezt tobbnyire (persze biztosan vannak kivetelek) , hogy elozetesen sokkal tobbnek titulaltak magukat, aztan a valosagban meg szinte mozdulatlanul vartak h mindent en csinaljak... Lovaglas 2-3 perc aztan csurom viz volt a testuk... Sajnalom mert kinezetre nincs bajom veluk foleg ha a cicko jo nagy, de sajnos nem egyszer, nem ketszer ki kellett abrandulnom.
2021. dec. 11. 00:15
13/22 anonim válasza:
Egyetértek a #11-essel.
Kérdező, lehet hogy vannak ilyen nők, de a férfiaknál sokkal több az ilyen. Borzasztóak az arányok:D
Én már inkább azt mondom, hogy ne is nyaljon, mert kiábrándító amit csinálnak. Annál akkor az is jobb, ha ezt kihagyjuk..
A szex meg a legtöbbel csak max középszar vagy tűzoltás. Emiatt már ehhez sincs sok kedvem senkivel. Egy virbratorral többre megyek, mint a legtöbb pasival.
2021. dec. 11. 01:54
14/22 anonim válasza:
Tényleg gyakori ez az örülj h szétteszem neked hozzáállás. De nem mind ilyen. Egyszerűbb ha olyannal szexelsz akivel odavissza vagytok egymásért, akk talán nem lesz gond.
2021. dec. 11. 10:18
15/22 anonim válasza:
#12-es ugyan így voltam... videón, képeken mai napig izgatnak a molett, talán picit kövérnek mondható lányok és nők, de a valóságban meg tök kiábrándító volt a szex velük.
Ettől függetlenül aranyos meg próbálkozik, meg minden, de arra értem hogy ha össze kell hasonlítani egy éppen csak husi, "van rajta fognivaló" típussal, akkor ég és föld.
2021. dec. 11. 10:32
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Én bevallom, gyorstüzelő vagyok én is, 5 perc alatt elélvezek, nagyon szerencsés esetben 10 perc. De mikor a csaj már 3 perc alatt lefárad, az vicces néha. És nem testalkat függő. Mert voltam túlsúlyos csajjal, igaz ő sem mozdult, de jó speciel sokáig igényelte a kényeztetést.
2021. dec. 11. 17:36
17/22 anonim válasza:
#16: Ne is hatagudj, de ha te is ilyen szinte használhatatlan vagy (már bocsánat de ez tény) az ágyban, akkor hogy jössz te ahhoz, hogy a hozzád hasonló nőket leszóld?:D nem gondolom, hogy az 5 perced sokkal különb lenne annál, mikor egy csaj 3 perc után elfárad. Szerintem rohadtul semmi különbség, ha 3 ha 5 perces a szex, mindkét esetben nem kielégítő. Még ha a csaj elfárad, legalább lehet folytatni ha a pasi jól bírja. Viszont ha te eldurransz, utána tudod folytatni azonnal? Kétlem. Szóval még valamivel rosszabb is vagy, mint a fáradékony csajok. Innentől kezdve meg szerintem nincs jogod leszólni senkit;)
2021. dec. 11. 19:04
18/22 A kérdező kommentje:
17es
Persze, tudjuk, a férfiaknak soha nincsenek jogaik. Amúgy a férfiaknál 5 perc a REÁLIS átlag szex időtartama. Tehát ebben semmi fura nincs. Viszont a nők, mindig előadják, hogy fél óra kell minimum, meg ilyenek.
2021. dec. 11. 19:20
19/22 anonim válasza:
#18: Lol ezzel nyugtatod és ringatod magad álomba?:D édes vagy. Volt egy pár pasihoz szerencsém és elhiheted, hogy nem 5 perc a reális meg az átlag meg egyéb fszságok. Ha kutya lennél akkor azt mondom ja, az a reális hogy gyorsan baszol aztán élvezel, de mi emberek az élvezet miatt is szexelünk, nem csak a szaporodás miatt. Sőt az esetek 90%ban nem a szaporodás miatt csináljuk. Nyugtatjatod magad bármivel, hogy könnyebb legyen elviselni a provlémád, de ettől még ez csak a te fejedben fog létezni, mindenki másnak nem fogsz megfelelni. A jó hír, hogy lehet változtatni a dolgon, nem kell ilyennek maradnod életed végéig. Persze ha te meggyőzöd magad, hogy szexkirály vagy az 5 perceddel, akkor soha nem is fogsz változtatni ezen. De ez nem az én problémám, mert mi soha nem fogunk dugni. Csak gondoltam jó fej leszek és felvilágosítalak:)
2021. dec. 11. 21:11
20/22 A kérdező kommentje:
Csajként nagyon tudhatod, hogy mennyire lehet változtatni rajta. Amúgy meg ez olyan, mintha én is azt írnám, hogy voltam már nagymellű csajjal, és nem a nem a közepes és kis méret az átlag mellben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!