Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valami miatt kevés a szex a kapcsolatodban....?
.... s közeledne az a fél, aki miatt kevés és nem EÜ baj, szerinted normális, hogy már nem akarom? Sokszor megbeszéltük, de kva szarul esik a sok elutasítás. Én vagyok a nő. Mindketten 30 évesek vagyunk, 2 éve együtt. Tegnap este sokadjára utasított el. Ő már nem magyarázkodik, ez volt a válasz. Sok minden van a fejében. Problémák ilyesmi és ezért nem megy.
Most van az, hogy szerintem ultimátumot adok. Elegem van. Ez megalázó.
"közeledne az a fél, aki miatt kevés és nem EÜ baj, szerinted normális, hogy már nem akarom?"
Teljesen normális.
"Sokszor megbeszéltük, de kva szarul esik a sok elutasítás."
Érthető. Amikor 10-ből 9-szer lekoptat a másik, az nagyon lelombozó.
"Én vagyok a nő."
Nem gondoltam volna, hogy ez ellenkező irányban is előfordul.
"Mindketten 30 évesek vagyunk, 2 éve együtt."
Akkor szerintem először egy nagyon-nagyon komoly beszélgetés kell és ha nem változik, akkor szakítás. Ennyi idősen és mindössze 2 év után ez nagyon nem jó. Nem egyezik a libidótok egyáltalán.
"Most van az, hogy szerintem ultimátumot adok. Elegem van. Ez megalázó."
Abszolút érthető.
Én férfiként vagyok ugyanebben. A különbség, hogy mi 40 fölött vagyunk, 11 éve együtt és 5 éve házasok. De piszok szar, hogy akárhányszor próbálkozok, változatos indokokkal utasít el. Mert odáig rendben volna, hogy nincs mindig kedve vagy épp fáradt, de havonta egyszer van csak szex, az is elég gépies és unalmas, mert a feleségem totál passzív. És nekem is már kedvem sincs próbálkozni a folyamatos elutasítás miatt, sokszor inkább csak titokban kiverem.
A baj az, hogy ez jobb már nemigen lesz. Neked még van esélyed kilépni.
#14 Szerintem ilyen helyzetben még az orális szexet sem meri kérni az ember, mert arra is elutasítás jönne.
Én egyszer mertem megemlíteni finoman a feleségemnek, hogy ha már aktus nincs is, de legalább szájjal elintézhetne, hát szabályosan leordította a fejem.
#15: A kiélésnek ehhez semmi köze nincs, az tök mind1. Ha csak egyetlen egy nővel lett volna eddig együtt az se változtatna ezen.
Itt az a baj, hogy nem is jó a szex vele eleve, nem csinálja neked viszonzás nélkül is akár, mint ahogy te is neki és nem is tudsz kielégülni sem. Neked olyan partnert kellene találni - meg amúgy mindenki másnak is - aki képes kielégíteni behatolásos vagy anélküli szex során, tehát viszonzás nélkül is akár.
Én azt értem, hogy még az elején van a rózsaszín köd stb, de azt viszont már nem értem, hogy hogyan nem jött elő ez előbb, hanem csak 2 év után, hogy nem is igazi ezzel a csávóval a szex, pont mint ahogy az előzővel, sőt még csak nem is érdekli, hogy te kielégűlsz-e vagy sem.
Ja, döntöttél. Igazad van.
Helyes, most már csak cselekedni kell az itteni kibeszélő show helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!