Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a szex a kapcsolatodban?
Figyelt kérdés
máj. 14. 11:54
2/12 anonim válasza:
Ennyi évtized után már nem annyira, mint szeretném. F
5/12 NemFogodKitalálni válasza:
10/10.
Voltam már jópár férfival az életem során… de vele a legjobb. Eddig soha, senkivel nem sikerült elérni hüvelyi orgazmust. Vele is 1 évbe telt mire kitapasztaltuk. Viszont azóta minden együttlétkor van legalább 2 orgazmusom. Kielégítjük egymást, majdnem minden nap van szex és/vagy orál, pedig nem friss kapcsolat már (2 éve, és 1 éve élünk együtt).
27N / 40F
6/12 anonim válasza:
5: nem sokat adok annak a kapcsolatnak, ami ennyire csak a szexre fókuszál, mint élvezeti forrás.
7/12 NemFogodKitalálni válasza:
#6: nem csak a szexre fókuszál. A kapcsolatunk tökéletes, kiegyensúlyozott, teljesen boldogok vagyunk.
#5 voltam
9/12 anonim válasza:
Mikor van nagy ritkán, mondjuk úgy, elég jó. Unalmas picit akiatt, hogy mindig ugyanaz a forgatókönyv, de amúgy nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!