Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel biztos hogy jobb a szex, mint a kapcsolatodban?
Nekem sokkal jobb volt a szex anno a szeretömmel,mivel perverzebb volt,izgalmas környezetben szexeltünk sokszor.
Otthon is jó volt azért,csak e volt meg az a tüz és a vágy ami eleinte..
Aztán a szeretövel volt 2 év,addig nem laposodott el,de gondolom ha összejöttünk volna,(együtt lakás,élet stb)akkor jó pár év és az is ellaposodhat...
42/F
Nyilván egy szerető nagy átlagban nem azért van mert a fagyizni járnak.
Én nem hiszem ,hogy feltétlenül a szeretői kapcsolat el tud laposodni. Főleg azért mert ott nem az együttélés a cél és a lényeg.
Hanem a szex.
Sőt sok esetben ez ugye havonta van így mindig izgalmas.
Ez mellett nem kevesen azért vanna szeretővel mert a vágyaikat akarják megélni ami otthon anyunak nem tetszik vagy elutasítja. Anál, arcra élvezés, szájba élvezés, láb szex, és lehetne sorolni. Ez az izgalom nyilván meg marad a szerető személyében.
Persze ilyenkor jön az őszinte kommunikáció,de nyilván hiába a kommunikáció ha valaki valamit nem szeret vagy akar kipróbálni,megtenni. Ez elég bonyolult és nem fekete fehér ahogyan sokan gondolják.
Sőt szerintem nem feltétlenül a válás a megoldás,mert a szerető személyébe nem biztos ,hogy szerelmes lesz az illető,hogy kapcsolat is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!