Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseled, hogy nagyon ritka a szex a kapcsolatodban? Nem távolít el a párodtól?
Próbáltatok erről beszélni, nálatok mi az oka a dolognak?
Itt egyre rosszabb, nyilván ezer beszélgetésen túl vagyunk. Már a félrelépésen gondolkozom, és nem is vagyunk annyira régóta együtt :s
Nem tudom meddig bírom ezt még, ti hogy vagyotk ezzel?
Egyes, és te bírsz így élni hosszú távon?
Én Annyira nem így képzeltem el, nem értem az egészet.
20 év együttélés után már elengedtem a dolgot, a megbeszélés semmin nem segített,ugyanúgy nincs szex, így most szeretőm van.
N
Nekem nagyon nehéz elengedni, főleg, amikor újra és újra eltelik egy hónap, hogy nem volt semmi. És én is nő vagyok.
Tehetetlenül nézem, ahogy tönkremegy a kapcsolatunk. Semmi más gond nincs, nem értem, miért nem kellek neki.
Eltávolodtam, de még mindig bánt ez a dolog.
Kérdezd meg. Vagy hagyd el, ha szexuálisan nem passzoltok. Megszoksz vagy megszöksz. :(
Nekem így is jó.
Akkor gondold el,mi lesz később?!
Mi 30 éve vagyunk együtt, de azért 2 hetente 3x van szex. Nem rajtam múlik, más nővel képes lennék többre is,de ennyi idő után, ez így elég. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!