Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseled, hogy nagyon ritka a szex a kapcsolatodban? Nem távolít el a párodtól?
Próbáltatok erről beszélni, nálatok mi az oka a dolognak?
Itt egyre rosszabb, nyilván ezer beszélgetésen túl vagyunk. Már a félrelépésen gondolkozom, és nem is vagyunk annyira régóta együtt :s
Nem tudom meddig bírom ezt még, ti hogy vagyotk ezzel?
Én attól félek, még ennél is rosszabb lesz.
Meg se tudja mondani, mi baja van, épp ezért valami nagyon nagy gázra tippelek (nem kíván, nem tetszem, saját magának jobb - a megcsalást kizárnám)
Neked mit mond, mi a gond?
Próbálom megszokni, elfogadni. Masztizni ha már nagyon kívánós vagyok.
30+N
valami gond van a pasikkal mostanában mert az ehhez hasonló kérdések rendszeresen jelen vannak.
nem értem férfi fejjel hogy mi lehet a gond, lehet hogy ez valami globális dolog?
mert tényleg feltűnő hogy sok nő panaszkodik erre a jelenségre. lehet kutatni kéne.
Több, mint 8 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Nekem pl az a bajom, hogy az 58 kilós barátnőmből egy 95 kilós tehén lett, és hiába szeretem és ragaszkodom hozzá, egyszerűen nem tudok hozzá vonzódni, hiába passzolna minden más, meg passzolt a szex is, amíg kívántam. Biztos, hogy előbb utóbb szakítás lesz a vége, csak mikor egymáshoz vagytok már nőve, baromira nem egyszerű. Viszont szexmentesen se kívánom leélni a legjobb éveim, és félredugni sem kenne korrekt.
31F
#13 Én is Hashimotos vagyok. Kezdetben tényleg volt libidócsökkenés, depresszív állapot, de mióta beállították a hormonpótlást, semmi gondom. Libidóm is van. Az a férjemnek nincs. :(
3-as voltam.
"valami gond van a pasikkal mostanában mert az ehhez hasonló kérdések rendszeresen jelen vannak."
régen nem voltak anonim online fórumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!