Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lankadt pénisz esetében mekkora számít ritka nagynak? Hány cm volt kb.a legnagyobb lógó amit valaha láttatok élőben?
Vérpéniszű srácként engem megöl az irígység néha, esküszöm... :D
A minap az uszodai tusolóban láttam egy 25év körüli fiút, hát ha nem volt min.15-16 centis lőcse, akkor semennyi! Ahogy lépkedett, lengedezett oldalra, mint az ingaóra! Ekkora monstert még nem láttam, de mindenki hesszelte ám rendesen,
még ilyen 40-es családapák is összenéztek.
Szerencsés fickò az ilyen, akinek még lógva is nagy.
Èn pl, jól lelógò herèket szerettem volna a termèszettől, de sajnos nem azt kaptam.😮💨
Én szintén egy közös tusolóban láttam lankadt állapotban, nagy farkù srácot, de neki még a golyòi is lelògtak.
Heteró férfi ként meg is nèztem, és bevallom irigykedtem rà.
Nem értelek?!
Használni tudni kell?
Tényleg?
Betolom, kihùzom addig, ameddig el nem élvezek.
Mit kell ennél jobban használni a péniszt?
Forduljak meg a punciban vele, vagy kőrözzek, mint a sas a levegőben?
Soha nem értem a fontoskodò nőket, akik azt írják, tudni kell bánni a pènisszel.
Nektek, nőknek is tudni kellene bánni a puncival és nem csak feküdni a férfi alatt, arra várni, hogy jól bànjon a farkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!