Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mekkora pénisz volt a legnagyobb amit már nem éreztetek jónak?Ami már fájt kb? És mekkora amit meg se éreztetek hogy bennetek van?kb?
Mai nap te írtad ki az 1. farok méricskélési kérdést.
Gratulálunk, nyertél.
1/1 ez téged miért is zavar?
Szexualitás kérdéskörben írtam, nem szabadidő, vagy más témakörben.Neked ilyen kényszer képzeted van hogy te vagy itt az admin?
figyi, nekem 17 es a répám. bármiylen hihetetlen, és tudom itt mindekinek 20cm-s f>rka van, soha egyetlen csajnak sem volt kicsi...
Sőt. Ha jobban belelendültünk sokuknak fájt utána.
Sok múlik a technikán.
Volt olyan akivel egyébként szinte szerelem volt első látásra, de a szex pont a pélóm miatt nem működött. fájt neki naghyon sokszor, hiába az 1 liter síkosító, meg 1 óra előjáték. Volt hogy mindketten durvábban akartuk, 2 napig alig tudott járni...végül beláttuk hogy így nem működik sajnos.
Nekem kb.19-20 cm már fáj.
17-18cm még éppen határeset.
Mostani pasimé 15cm és arányosan vastag is mellé, tökéletes! 👍
Nagyon kicsivel még nem volt dolgom. Mindet éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!