Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lankadt pénisz esetében mekkora számít ritka nagynak? Hány cm volt kb.a legnagyobb lógó amit valaha láttatok élőben?
Vérpéniszű srácként engem megöl az irígység néha, esküszöm... :D
A minap az uszodai tusolóban láttam egy 25év körüli fiút, hát ha nem volt min.15-16 centis lőcse, akkor semennyi! Ahogy lépkedett, lengedezett oldalra, mint az ingaóra! Ekkora monstert még nem láttam, de mindenki hesszelte ám rendesen,
még ilyen 40-es családapák is összenéztek.
♂️🫣 A lényeg, hogy szebb, látványosabb a mèg logó állapotban lévő nagy pénisz is.
A viselője büszke a méretére és nagyobb az önbizalma.
Nincs mit szégyellnie.
Lepontozòk, ti vagytok a legszuperebb emberek a világon.
Szeretlek titeket. 😘🥰💓💕
Nekem 13 cm lankadtan
Sokszor megnezik az uszoda zuhanyzóban
A nagy pénisz ugyanolyan átok mint a kicsi.. valahol egy közepes méret ami a legjobb, a nagy egyenként ha a mehszajat döfködi nem biztos hogy annyira kellemes. Emellett a nagy sokszor nehezebben áll is fel nehezebben élvez el több vért kell pumpáljon a szervezet. Tehát urak tessék megnyugodni egy 16 comes már bőven jó ,jó technikaval.
De!! Az igaz hogy azért nem ettől függ hogy jó e a nőnek hogy mekkora.A dugás nem csak arról szól berakod ,meg kihuzod. Szerintem a nőknél az egyenletesség számít. Na sok férfi erre sem képes egyenletesen csinálni belelassit belegyorsit. Nem tudnak 20 percig ugyanazzal a tempóval menni. Na így jó egy nőnek, mondom ezt nőként. Ezt kéne gyakorolni első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!