Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ciki vagy csak irigység?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki vagy csak irigység?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, baráti társasággal éppen tengerparton nyaralunk. Barátom elég potens, napközben töbször van spontán merevedése, főleg ha a közelében vagyok. Amikor a vízből jövünk ki nagyon látszik ha áll a farka. Én ezt bóknak veszem, egyik barátnőm viszont már beszólt nekem hogy biztos nincs kielégülve. Ami nem igaz, reggel és este is szexelünk, ma reggel pont emiatt kezdeményeztem még egy rááadás menetet, le is késtük a reggelit. Ennek ellenére a parton ugyanúgy merevedése volt.

Mit csináljak, legszíveseben megmondanám a barátnőmnek hogy foglalkozzon a saját pasijával, de nem szeretnék vele összeveszni és a barátomat sem akarom a megbántani.

aug. 22. 13:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg mond meg neki, hogy foglalkozzon a pasija merevedésével.
aug. 22. 13:15
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Vajon mit szólna az a „barátnő”, ha felajánlanád neki, hogy ha ennyire zavarja, akkor segíthet neked a barátodat kielégíteni? 😂
aug. 22. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Ezt mások úgy szokták, hogy miután nyalták-falták egymást a vízben várnak pár percet amíg kicsit lenyugszik. Ha már nem történt más... :)
aug. 22. 13:21
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Régi szép idők amikor 16 évesen akármennyit dugtunk..ha strandra mentünk fél órákig kellett a vízben maradnom h elmúljon a merevedésem :D
aug. 22. 13:34
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

Mond meg neki, h mutassa meg, hogy kell kielégíteni jobban, és utána térjetek erre vissza, h ugyanúgy áll a kukaca szegénynek.

Amúgy nagy van neki?

aug. 22. 13:39
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem lesz ez mindig így! :) De ahogy már előttem is írták, vegyétek be a barátnőt is, hogy elsőkézből megtapasztalja mi a helyztet. Azzal betömheted a száját, hogy ne pofázzon feleslegesen. (Ha érted mire gondolok.) :)
aug. 22. 13:40
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Babám - bocs - de látszik fiatal vagy még. Tudod kik a legveszélyesebbek egy kapcsolatra? Az új csinos kolléganő és a "legjobb" barátnő! Csak éket akar közétek verni, válaszold neki, köszi, de tökéletes a szexuális életünk.
aug. 22. 13:55
 8/14 StevenUp ***** válasza:
84%
Szerintem is el kellene engedned ezt a barátnőt, mert az ő "jó" tanácsai miatt fog zátonyra futni a kapcsolatod hosszabbtávon
aug. 22. 14:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem veled van a gond4 hanem a pasid ciki. S a barátnőd meg foglalkozzon mással!
aug. 22. 15:38
 10/14 Laylah ***** válasza:
51%

Ha be akarsz szólni neki, csak annyit mondj, hogy te nem tehetsz róla, hogy téged kíván a pasid.

De egyébként első hónapokban ez kvázi normális, mi is átlagolva 35 évesek vagyunk, 5 hónapja együtt, de ha találkozunk, szinte egész hétvégén ki sem szállunk az ágyból, egy nap akár 4-6x is szexelünk (egy alkalom legalább 40 perc, de volt már több órás is). ^^

aug. 22. 15:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!