Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ciki vagy csak irigység?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki vagy csak irigység?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, baráti társasággal éppen tengerparton nyaralunk. Barátom elég potens, napközben töbször van spontán merevedése, főleg ha a közelében vagyok. Amikor a vízből jövünk ki nagyon látszik ha áll a farka. Én ezt bóknak veszem, egyik barátnőm viszont már beszólt nekem hogy biztos nincs kielégülve. Ami nem igaz, reggel és este is szexelünk, ma reggel pont emiatt kezdeményeztem még egy rááadás menetet, le is késtük a reggelit. Ennek ellenére a parton ugyanúgy merevedése volt.

Mit csináljak, legszíveseben megmondanám a barátnőmnek hogy foglalkozzon a saját pasijával, de nem szeretnék vele összeveszni és a barátomat sem akarom a megbántani.

aug. 22. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de itt senkit nem zavar, hogy ezek szerint a csávónak itt ott áll a farka, mindenki látja és ő így flangál? Ez nem úgy meg, hogy hoppá észre se veszi se ő maga, se a környezet, csak a "rosszakaró" barátnő... Áll neki, akkor kultur ember bent marad a vízben még pár percet, nem úgy sétafikál..., vagy bármi más környezetben is diszkréten tesz érte, hogy ne látszódjon. Tiszta tirpák ez a viselkedés ahogy te leírod, te meg büszke vagy rá. Ja, mutogassa minden csajnak, hátha valaki még rá is harap...
aug. 22. 20:20
 12/14 StevenUp ***** válasza:

tegnap 20:20

De az nem zavar, amikor a nők meg úgy sétálnak civilben, hogy kidudorodik a mellbimbójuk? Engem nem zavar, de könyörgöm, a merevedés az egy természetes dolog, és nem feltétlen szexuális izgalom miatt létezik. Nem tolja senki arcában, nem kapta elő, csak látszik és kész. Engem pasiként nem zavar és nem is érdekel, mert strandon, vagy a parton bocsáss meg kérlek, de nem ezt figyelem, mert megvan a saját társaságom, saját dolgaim.

Ha a parton napoznék és a pálcájával eltakarná a napot előlem, akkor zavarna, de egyébként mit kell másokkal foglalkoznia? Tiszta hülyeség amin görcsöl az ember...

aug. 23. 07:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Szólj vissza neki, hogy ne a te pasid farkára csorgassa a nyálát :)
aug. 23. 07:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem értelek 12, és egyáltalán nem értek veled egyet. Először is jelezném, hogy nő vagyok, és nyugi a bimbikre se csorog a nyálam, és szerintem ízléstelen ha valaki nem vágja, hogy máshol vannak a társadalmi normák, vagy így akarja nagyon alantasan felhívni magára a figyelmet. Nem, normális esetben a nők se mutogatják a mellbimbóikat. Miért kéred számon rajtam, hogy egyesek nőként ugyan olyan faragatlanul viselkednek, mint mások férfiként? Ez semmit nem legitimál. Ha nem laza, romantikus környezetben vagyok, én nem hordok olyan ruhát, amin átlátszanak a mellbimbók, de a kérdés nem is erre vonatkozott, hanem egy db adott férfira.
aug. 23. 23:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!