Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak? 24/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 24/L

Figyelt kérdés

Egy mobilos ismerkedős appban megismerkedtem egy pasival, ő 33 éves.

Beszélgettünk és taliztunk is. Élőben is bejöttünk egymásnak, így megbeszéltük, hogy szexelünk ami meg is volt.

Itt kezdődnek a gondok, mert nekem olyan jó volt, hogy megint nagyon vágyom rá, hogy együtt legyünk. Beszéltem is neki, hogy nekem nagyon jó volt vele meg ilyesmik de nem mondta, hogy talizzunk megint...

Kérdezzek rá én? Nem fog ribinek nézni?

Vagy milyen gáz lesz, ha elutasít? Elég lelkis vagyok az megviselne. Másik bajom pedig ha igent mond még pár alkalomra, attól félek bele fogok szeretni az meg még nagyobb baj lenne, tuti nagyon megviselne, ha utána meg nem foglalkozna velem. :(

Nem tudom mit csináljak...

aug. 21. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tart ribinek szerintem, inkább érezni fogja, hogy fontos vagy neki és, hogy jó volt az első alkalom. Hogyha neki is jó volt, szeretné folytatni, szeretne komolyabbat, akkor azonnal úgyis lépni fog. Amennyiben nem, akkor legalább nem lesz kétségek között és hidd le, lesz jobb akkor ;)
aug. 21. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:

" Nem fog ribinek nézni?", "milyen gáz lesz, ha elutasít?", "Elég lelkis vagyok az megviselne.", "még pár alkalomra, attól félek bele fogok szeretni", "tuti nagyon megviselne, ha utána meg nem foglalkozna velem. :(".

Amig ilyesmivel foglalkozol addig ne eröszakold rá magad, inkább magadban döntsd el mi az amit akarsz? Jot kamattyolni vagy a lelkecskédet ápolgatni? Ha eldöntötted akkor AZT valositsd meg mindenképpen. (Helyedben én a szex mellett döntenék és minden más le van ejtve. 36N)

aug. 21. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért nem olyan férfival szexelsz, aki szintén érzelmes és szeretne téged?
aug. 21. 13:46
 14/16 anonim ***** válasza:

írj neki, sokkal jobb mint várni

lehet bizonytalan ő is

ha nem kedves meg nem dicsérget, akkor lehet csak egy köcsög

és semmiképpen nem hagyd hogy kihasználjon

kicsit dolgozzon meg érted (ne csak az ágyban)

aug. 21. 14:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem hibásíthatom semmiért, nem hitegetett semmivel.

Normális és kedves azzal nincs gond.

Az jutott eszembe, hogy hétvégére elhívom hozzám vacsorára, ugyis szeretek főzni. Ha eljön akkor megbeszélem vele személyesen.

aug. 21. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom, hogy ezt csináld és főleg azt nem, hogy így tedd.
aug. 21. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!