Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a pasim nem szeret nyalni, én pedig nagyon igényelném?
Figyelt kérdés
Persze én leszopom, azt szereti. Néha kinyal a kedvemért és nagyon jól csinálja de kb 1x egy fél évben. Kérlek normális stílusban válaszoljatok. Nagyon szeretem őt és inkább megoldanám valahogy minthogy elhagyjam.aug. 18. 18:27
2/24 anonim válasza:
Tényleg szeret? Biztos vagy benne? Akkor miért nem akar neked ilyen módon is örömet okozni?
Beszéltél már vele erről?
3/24 anonim válasza:
Erről inkább vele lenne érdemes beszélni, lehet valami nem oké, vagy nem fontos számára.
4/24 anonim válasza:
Meg kéne tudni pontosan mi a baja a nyalással. Lehet alapból “undorítónak” tartja, vagy valami zavarja a tiéddel kapcsolatban (pl. fanszőrzet). Beszéld meg vele ha meg akarod oldani.
6/24 anonim válasza:
Próbáltál már csak úgy ráüllni az arcára?
7/24 A kérdező kommentje:
Nem akar erről beszélni csak azt mondta nem szereti csinálni.
aug. 18. 19:24
8/24 anonim válasza:
Hát ha ezt így kategorikusan kijelentette, az nem túl jó jel.
9/24 kyoman válasza:
Ha nem szereti nem is fogja! Vagy elfogadod vagy változtatsz és keresel olyan partnert aki szeret nyalni. Én még spermásan is kinyalom de ezzel sincs mindenki igy.
10/24 anonim válasza:
Majd én kinyallak,ő meg majd kefél veled. Úgy jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!