Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a pasim nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a pasim nem szeret nyalni, én pedig nagyon igényelném?

Figyelt kérdés
Persze én leszopom, azt szereti. Néha kinyal a kedvemért és nagyon jól csinálja de kb 1x egy fél évben. Kérlek normális stílusban válaszoljatok. Nagyon szeretem őt és inkább megoldanám valahogy minthogy elhagyjam.

2024. aug. 18. 18:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%

Hosszabb távon nagyon nem jó, ha kimarad valami olyan a szexből, amit te nagyon szeretsz.

Az meg pláne rossz, ha közben a fordítottját meg elvárja.

Tisztázni kell, hogy mégis mi a baj. Az nem válasz, hogy nem és kész.

A te punciddal van baja? Ha igen, akkor micsoda?

Vagy úgy általában a puncinyalással?

2024. aug. 19. 16:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem akar nyalni, nem akar változtatni, akkor te mit is szeretnél?
2024. aug. 19. 16:58
 23/29 anonim ***** válasza:

Szólj nekem Édesem!

Szépen elkenyzetetem a puncidat.. Csók oda! :*

aug. 31. 23:26
 24/29 Zerge.999 ***** válasza:
67%
A kérdésedre a válasz, ha nyalatni szeretnél keress bátran (nem kérek cserébe semmit) csak kényeztetlek
szept. 12. 08:50
 25/29 anonim ***** válasza:

Nekem is van baráti körben. Még kezzel is alig fogja meg a párja punciját ha nedves. Visszataszitonak találja a nedvesseget.

Sajnos van ilyen. A jó hír hogy aranylag kevesen. Én sem értem ilyen hogy lehet. Én magam imadom az izét a puncinak, és rettentően izgat ha nedvesedik.

Sajnos mint a párod, nem tudom mit lehet csinálni ezzel. Lehet beszélgetni kellene miert nincs kedve. Meg kellene ertenie, neked ez fontos. Utána megpróbalni tyúklépésekben haladni. Pl puszilgassa bugyin keresztül. Aztán csak a közelében, stb. Fontos az őszinteség a kommunikációban.

Alternatív megoldás, ha megérti az igényeidet és nem akarja ezen örömforrást megtagadni, akkor valami etikus megoldásban (pl nyitott kapcsolat, vagy csak a nyalásra egy pasi bevonása) megteszi más helyette.

Próbáljátok vagy így vagy úgy megoldani. Mert egy idő múlva feszkó lesz ebböl. És Ő sem várhatja el hogy Te lemondj arról amit szeretsz, de Te sem erőltetheted rá, amit szeretnél.

jan. 2. 21:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja most olvasom, bármibe belemennél, csak nem szakítsatok.

Ha a pasid bármilyen etikus/konstruktív megoldastól elzárkozik (ld utolsó valaszom), csak ezek maradtak:

1. Lemondasz arról hogy gyakrabban kinyaljanak, vagy lehet soha amíg vele vagy. Ez is egy megoldás.

2. Csak a nyalásra keresel szexpartnert. Ez meg nem etikus.

Ha amit az előző valaszban írtam egyik megoldás sem működik, akkor csak ez a másik két véglet maradt. Nincs több megoldás. De ezek kockázata az, hogy szakítás lehet a vége...

jan. 2. 21:49
 27/29 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a kifejtett válaszod de már nem vagyunk együtt úgyhogy jelenleg nincs ilyen problémám.
jan. 4. 17:47
 28/29 anonim ***** válasza:

#27:

Sajnálom... vagyis másfelől akkor meg jó.

Csak kíváncsiság. A kérdésbeli hiány (vagy a szex) volt az oka, vagy teljesen már probléma?

jan. 4. 18:18
 29/29 anonim ***** válasza:
#27 Mármint nincs olyan problémád, hogy megoldást találj a pasiddal, vagy már van aki szeret nyalni is téged, szóval az a gond is meg van oldva? :D
jan. 6. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!