Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 24/L
Egy mobilos ismerkedős appban megismerkedtem egy pasival, ő 33 éves.
Beszélgettünk és taliztunk is. Élőben is bejöttünk egymásnak, így megbeszéltük, hogy szexelünk ami meg is volt.
Itt kezdődnek a gondok, mert nekem olyan jó volt, hogy megint nagyon vágyom rá, hogy együtt legyünk. Beszéltem is neki, hogy nekem nagyon jó volt vele meg ilyesmik de nem mondta, hogy talizzunk megint...
Kérdezzek rá én? Nem fog ribinek nézni?
Vagy milyen gáz lesz, ha elutasít? Elég lelkis vagyok az megviselne. Másik bajom pedig ha igent mond még pár alkalomra, attól félek bele fogok szeretni az meg még nagyobb baj lenne, tuti nagyon megviselne, ha utána meg nem foglalkozna velem. :(
Nem tudom mit csináljak...
Már úgyis látta a melled meg a puncid. Mit veszíthetnél??
Ne aggódj, velem is volt olyan hogy épp csak nem volt időm foglalkozni a másikkal hogy keressem. Szerencsére volt csaj aki keresett.
Fogalmazhatsz árnyaltabban is, csak írd meg neki mikor érsz rá :)
A szerelemmel óvatosan... csak magad égeted meg ha belelendülsz jobban mint ő.
Szóval belementél egy olyan dologba ami elég rosszul sülhet el és nem tudod mit csinálj most...előbb kellene gondolkodni és utána cselekedni.
Beszélj vele, hogy milyen opciók vannak szerinte köztetek és az alapján dönts.
Annak nincs értelme, hogy futod vele a köröket és a végén hoppon maradsz.
Ahogy utolsó írta, nem kell direkt rákérdezni, a szex szót sem kell kimondani.... árnyaltan, finoman utalva rákérdezhetsz.
Tudod, néma gyerekek az anyja sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!