Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasit még jobban beindítja, ha a lány a fülébe súgja előjáték közben, hogy óvatosan és gyengéden csinálja, mert szűk a hüvelye?
Figyelt kérdés
aug. 18. 02:04
1/15 anonim válasza:
Van akit igen, van akit nem, sőt van akit lelomboz.
3/15 anonim válasza:
Na pont erre nincs szükség, a pasi bezsibbad, oda a spotánság a szenvedély. Elkezd a férfi gondolkodni hogy akkor most mit is hogyan. Máris bizonytalan lesz. Puhul a cerka.
Szóval ez lenne az utolsó amire vágynék egy lánytól.
4/15 anonim válasza:
Inkabb azt sugja, hogy kivan vagy ilyesmi. Amugy is ovatosan szoktam az elejen foleg ha meg nem ismerem mennyire szuk.
5/15 anonim válasza:
Konkrétan ezt még nem mondták, de nem hiszem hogy beindítana. Egy méretfrusztrált vagy egy kisfarkút talán inspirálna
6/15 anonim válasza:
Amelyik csaj felvan izgulva annak nem szűk a sunája, ezért inkább lelombozó lenne.
7/15 anonim válasza:
Nekem inkább elmegy a kedvem ha önfényezi magát a csaj.
Nem kell ilyen baromságokat mondani, mint nézd milyen cicim van, meg izmos a seggem.
Lohasztó nagyon ez.
8/15 anonim válasza:
#7 azért nálad is van baj a toronyban! Egy anatómiai tény közlése neked már önfényezés?
Ha én azt mondom 187cm magas vagyok már az is fényezés?
#5 voltam
10/15 anonim válasza:
Ez inkább kellő óvatosságra és figyelemre intene, mint sem beindítana. Nem akarnék fájdalmat okozni. Szóval csak gyengéden. 31/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!