Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az igazán jó punci illat?
A férfiak tényleg azt szeretik ha a punci tiszta de azért érződik rajta hogy mi is ez? A párom sokszor szóvá tette,hogy ne zuhanyozzak szex előtt és ne mossam tusfürdővel ,mert akkor nincs" otthon illata"
Nekem meg fóbiám van,zuhanyozas után még testápolóval is bekenem és naponta többször megmosom,csak nedves törlőkendőt használok pisilés után is.
Komolyan van aki az igazi punci szagot kedveli és még nyalja is?30/N
A legjobb amikor nincs vagy alig van valami illata. Ha ehhez képest valami más van, ott komolyan felmerül egészségügyi probléma, de legalább higiéniai hiányosság (ami szintúgy egészségügyi probléma melegágya). Szőrtelenítés az nem higiénia, nehogy félreértsétek!
Nekem elhihetitek, egy pár puncival összealasztottam már a bajszom.
#12 mi az h ilyenkor is?
Főleg ilyenkor. Hívő magyar, igazi kipcsak vérvonal ekkor csinálja csak igazán 😂
Biológia ablakzsiráf.
Mivel a hüvelynek nem csak nyílása van és belül egy marha nagy nyálkahártya felület helyezkedik el, azt valaminek védenie kell és szellőznie, ürülnie kell valahova. Szóval ezt a nyálkahártya felületet egy savas réteg és tejsav baktérium flóra fedi normál esetben.
Ennek van egy jól kivehető, finom, savanyú aromája. Ez kifele ürül. Akkor normális, ha átlátszó és kb. uniform savanykás. Ovulációkor lehet sűrűbb.
Ha ettől eltérően, büdös, "túrós", lúgos, akkor ott valami fertőzés van: gombás, patogén baktérium, akármi.
Ha valaki a normál savanyú flórát folyamatosan lemossa magáról, illetve műanyag fehérneműkkel megakadályozza a normális ürülését, befülleszti, stb, akkor előbb utóbb komolyabb bakteriális és gombás fertőzést fog kapni.
A hüvely pl. a klasszikus szappanokkal nagyon nem kompatibilis, de még ezekkel a folyékony lemosókkal se nagyon.
Persze mosni kell. Savas intim mosakodóval pl., de csak nagyon finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!