Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ilyen jó illata a barátomnak?
A múltkor megtörtént, hogy nem találta a dezodorját, ezért egész nap nem volt rajta, a nagy nyári melegben meg ugye rendesen meg tud izzadni az ember. Estefelé már nagyon fáradt volt, azt mondta majd másnap reggel fürdik.
Felkelés után összebújtunk, én meg megéreztem, hogy milyen jó az illata. Egyáltalán nem volt egy picit se büdös, vagy undorító, kifejezetten vonzó illata volt, nem tudtam vele betelni. Vagy egy fél órán keresztül szimatoltam, amire le tudott magáról vakarni, hogy hagyjam már, mert el kell mennie fürdeni.
A kérdésre nem tudom a választ sajnos. Viszont mi ugyan így vagyunk. Párom egy egész napos munka után sem izzadtságszagú. Egyfolytában szaglászom, nagyon jó illata van :D
27N
Az ex csajom rendszeresen meggyanúsított, hogy nem is voltam dolgozni, mert nem voltam izzadt-büdös:)
Ő is mindig szagolgatott.
Igen, ez csak akkor van, ha van szexuális vonzódás.
Én is szeretem a párom,/nő/ illatát, amikor természetes. Ha 4-5 napig nem fürdik, szagolgatom a lábàt, hónalját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!