Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért volt ilyen jó illata a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ilyen jó illata a barátomnak?

Figyelt kérdés

A múltkor megtörtént, hogy nem találta a dezodorját, ezért egész nap nem volt rajta, a nagy nyári melegben meg ugye rendesen meg tud izzadni az ember. Estefelé már nagyon fáradt volt, azt mondta majd másnap reggel fürdik.

Felkelés után összebújtunk, én meg megéreztem, hogy milyen jó az illata. Egyáltalán nem volt egy picit se büdös, vagy undorító, kifejezetten vonzó illata volt, nem tudtam vele betelni. Vagy egy fél órán keresztül szimatoltam, amire le tudott magáról vakarni, hogy hagyjam már, mert el kell mennie fürdeni.

jún. 16. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
6%
Én a farkammal vagyok így. Nem csak a látványától, hanem az illatától elalélnak a lányok.
jún. 16. 08:44
 2/10 NemFogodKitalálni ***** válasza:
85%

A kérdésre nem tudom a választ sajnos. Viszont mi ugyan így vagyunk. Párom egy egész napos munka után sem izzadtságszagú. Egyfolytában szaglászom, nagyon jó illata van :D

27N

jún. 16. 08:49
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Ezt hívják kémiának. Vagy ezt is. A szagnak nagyon nagy szerepe van a társkeresésben, vonzalomban. A pontos okait annyira én sem tudom, de azt igen, hogy ha valakihez vonzódsz őt jobb illatúnak6szagúnak fogod érezni.
jún. 16. 10:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az illat amit éreztél az a feromonos normális verejték!
jún. 16. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez normális dolog az embernél is, illatot is termelnek. Főleg, ha szexuális érdeklődés is van közben.
jún. 16. 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ex csajom rendszeresen meggyanúsított, hogy nem is voltam dolgozni, mert nem voltam izzadt-büdös:)

Ő is mindig szagolgatott.

jún. 16. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a kémia hatása. Van akinek illatos vagy más pedig akivel nem passzol kémia az büdösnek, taszítónak érzi a tested illatát/szagát.
jún. 16. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
A nők azért szagolgatják a pasijukat, mert könnyen lebuktathatók, ha más nővel voltak.
jún. 16. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, ez csak akkor van, ha van szexuális vonzódás.

Én is szeretem a párom,/nő/ illatát, amikor természetes. Ha 4-5 napig nem fürdik, szagolgatom a lábàt, hónalját.

jún. 17. 10:28
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Feromonok játéka. Sokkal nagyobb hatással vannak ránk, mint azt a mai ember hinné.
jún. 17. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!