Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon r*bancos dolog lenne ezt megengedni a barátomnak?
A barátom egy megnyert fogadás kapcsán kérhet tőlem egy szexuális szívességet, és azt találta ki, hogy szeretne egy hétvégi házibuliban a többiek előtt elfenekelni, nem durván, de azért egy paskolásnál keményebben.
A hálószobában csináltunk már ilyesmit, és mindketten élveztük, de ez azért mégis más, hogy mások is láthatják.
Egy kicsit azt hiszem izgalmasnak találom a gondolatot, de félek tőle, hogy ezután a közös barátaink valami ócska ribinek gondolnának, azt meg nehezen viselném.
Ti mit tanácsolnátok? Én egyébként 19 vagyok, ő 25.
Mindent meg lehet oldani ...
A fogadasnak megfelelően el kell hogy fenekeljen így engedned kell de hogy ne legyen riba ncos az nem volt hogy ruhaban kell lenned vagy se! Szóval egy falat rövidnaciba vagy az szerintem nem rib is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!