Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalomszex lehet nálatok? A barátom haverját elhagyta a fiúja, azóta panaszkodik, hogy nehéz csinos fiatal fiút találni. Én tetszem neki, a barátom megengedné, csak rajtam áll a dolog. Nem tudom engedjem-e neki is. 20/f/passzív.
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 22:58
1/13 anonim válasza:
Miért minket kérdezel amikor ebben a kérdésben neked és a párodnak kell döntenie? Szimpla szánalomból biztos nem lennék senkivel - szimpátia, vágy nélkül nem megy.
2/13 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok érdekelnek. A barátom engedné. Sőt szeretné.
2022. aug. 31. 23:31
3/13 anonim válasza:
Szerintem vagy ketten a pároddal, vagy sehogy. Ki tudja, hogy ha egyedül csinálnád, utána hogy hozná fel...
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, az elsőnél mindenképpen ott lenne.
2022. aug. 31. 23:38
5/13 cseppszi válasza:
most bocsi de ezt nem értem - ha te vagy a passziv a barátod mit is engedne ?
6/13 anonim válasza:
Ha szánalomból egyszer megengeded akkor lenne második és harmadik alkalom. Ti tudjátok, hogy mi fér bele a kapcsolatotokba, de nekem ha lenne egy párom én nem díjaznám, ha mással összefeküdne. És én sem lennék mással.
7/13 anonim válasza:
A barátod is és te is gyönyörű emberek vagytok....Fogalmatok sincs a kapcsolat lényegéről.
Nincs mit csodálkozni a melegek aljasságán- mély tisztelet a kivételnek.
De a haver haverja is megéri a pénzét...
Szépek vagytok mind a hárman, ez az igazi "Szentháromság".
8/13 A kérdező kommentje:
Sok a vadász, kevés a fóka. Kevesebben vagyunk, és nehéz találni partnert.
2022. szept. 1. 05:49
9/13 anonim válasza:
Velem is szánalom szexelhetnél :)
10/13 anonim válasza:
Szerintem igen tedd meg.
És mindenkivel aki megkíván
Én is nem asztam hónapok óta.
Na most miből tart ha nekem is oda tartod a Likad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!