Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 15 évig voltam a kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évig voltam a kapcsolatban passzív. Most véget ért. Lehetek új helyzetben aktív inkább? 30/f

Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
mi?
2022. aug. 31. 16:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaj rossz a kategória.
2022. aug. 31. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Persze,miért is ne!

Hasonlóan voltam én is,hosszú évekig aktív voltam!

Megismerkedtem a jelen párommal ,amint megláttam a formás popoját onnantól na ha nem kimondott aktív, de uni vagyok,főképp aktív szerepben.....

2022. aug. 31. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
A partnereddel megbeszéled és ha elfogadja akkor igen. Az hogy előző kapcsolatban mi volt nem releváns. Ha 15 évig csak pizzát sütöttél akkor nem dolgozhatsz onnantól kezdve gyrososnál csakis pizzériában?
2022. aug. 31. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Az előző partneremmel nem lehetett beszélni, az volt, amit akart.
2022. aug. 31. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
97%

Akkor jobb is hogy végetért. Figyu, a te döntésed, lehetsz aktív, passziv, uni, rajtad áll hogy hogyan keresel párt.

Azt csináld amit szeretnél, és ne engedd többet hogy kényszeritsenek, irányítsanak!

2022. aug. 31. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A párom passzív, ha az élete múlna rajta kB akkor se dugna meg senkit. Nála ez nem így működik.
2022. szept. 1. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
persze, ez nem életreszóló döntés
2022. szept. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!