Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy full aktív + full passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy full aktív + full passzív kapcsolatban a passzív fél hogy szokott elélvezni? Az aktív szokott külön segíteni?

Figyelt kérdés
Pl. az aktív rásegít kézzel, vagy azt a passzív elintézi, ha akarja? Az se baj, ha nem élvez el mindig? Vagy prosztata orgazmus szokott lenni?

2022. aug. 14. 05:36
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nekem segít kézzel mindig az aktív párom.
2022. aug. 14. 06:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szoktak segíteni, ha éppen nem sikerül elélvezni prosztata orgazmussal.
2022. aug. 14. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A párom Tényleg fúl passzív.

A kukac semilyen mértékben nem játszik a szexben.

Ő neki prosztata orgazmusa van és kész.

Nem szokta kiverni se magának.

2022. aug. 14. 07:10
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekem segithetne egy helyes aktiv;)
2022. aug. 14. 13:20
 5/8 A kérdező kommentje:
És a prosztata masszázs mit jelent? Anális szex közben, csak attól elélvez a passzív, vagy az után, az aktív partner prosztata ujjazással segít?
2022. aug. 14. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én full passzív vagyok. Én egyántalán nem igénylem, hogy szex közben az én farkammal foglalkozva legyen és utána se. Nagyon max néha én magamnak kicsapom de nem szwretem ha az aktív segíteni akar benne 31/f
2022. aug. 15. 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
4es vetközz akkor😘
2022. aug. 15. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Passzívként annyit tennék hozzá, hogy örülök, ha eljuttatom a partneremet a csúcsra és elélvez, de aztán jól esik, ha Ő is kedves kicsit és nekem is jó lesz. (ha szex közben nem sülnék el, mikor nagyon jó)
2022. szept. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!