Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az igazán jó punci illat?
Figyelt kérdés
A férfiak tényleg azt szeretik ha a punci tiszta de azért érződik rajta hogy mi is ez? A párom sokszor szóvá tette,hogy ne zuhanyozzak szex előtt és ne mossam tusfürdővel ,mert akkor nincs" otthon illata"
Nekem meg fóbiám van,zuhanyozas után még testápolóval is bekenem és naponta többször megmosom,csak nedves törlőkendőt használok pisilés után is.
Komolyan van aki az igazi punci szagot kedveli és még nyalja is?30/N
aug. 20. 16:00
1/14 anonim válasza:
Csak is az ápolt punci illata vonz. Még ha nincs is más, csak tusfürdő illata. De persze volt már, hogy nyáron, túrázás közben jött ránk, nyaltam is, az se volt rossz, de ha lehet, előtte zuhany.
2/14 anonim válasza:
Igaza van a párodnak én is úgy szeretem, ha nem virágillata van. Kell egy kis érési idő. nekem nagy vágyam, hogy egyszer egy ilyen nöé felém guggol, és úgy nyalatna ki magát velem...
3/14 anonim válasza:
Egy izzadt puncit én sem szivesen nyalatnák ki, de ha a pasi vágya ez akkor miért ne.
4/14 anonim válasza:
A természetes punci íznél nincs finomabb.Néhány óra fürdés nélkül.Ennyi a titok. F/32
5/14 anonim válasza:
A húgy, izzadság, olajoshal, lábszag keveréke a valós pinaszag
6/14 anonim válasza:
Reggel ébredéskor ha kedvünk van szexelni simán orálozunk egymásnak. De van, hogy napközben is, mi szeretjük. N
8/14 anonim válasza:
#6 Ez természetes, mi is szoktuk néha reggel. Nem kell mindig zuhi előtte.
#7 Hogy szerencsés-e, az nem ezen múlik, de az biztos, hogy te szingli vagy és kanos.
9/14 anonim válasza:
Ez így igaz 7-es nagyon kívánom a punci illatát, nagyon szívesen kinyalnék egy lányt viszonzás nélkül, de itt online nehéz találni erre bárkit is.
10/14 anonim válasza:
#9 ha online nehéz, akkor egyszerű a dolgod, 20.-a van, szép idő, menj el valahová, ahol jobban tudsz csajozni. Már lehet ma este valóra válik az álmod 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!