Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy míg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy míg egy 40-50 éves nőnek egy "t@kony" egy 18-20 éves fiú, addig egy 40-50 éves férfinek elérhetetlen álom egy 18-20 éves lány?

Figyelt kérdés

Sőt sok esetben a 18-20 éves (de ennél fiatalabb) fiúk vágynak a "milfekre" addig a tini csajokat nem foglalkoztatják az "apukák"..

Igazságtalan egy felállás...

aug. 18. 14:03
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
23%

Pedofil kb 10 év alattiakra hajt.

14év felett szexelhet bárkivel.

Egyébként itt a suliban, egy 11.-es 17 éves lánnyal van együtt az iskolaőr aki 52 éves. :/

aug. 19. 02:30
 22/42 anonim ***** válasza:
15%
Az gáz ha 30 évesen attraktívnak találtam egy 12-13 éves lányt?
aug. 20. 16:38
 23/42 anonim ***** válasza:

10-11éves ministráns fiú voltam,vékony,magas.Érdekes templom után 50-60-70 év körüli nők kísérgettek.Anyám kuncogva mesélte hogy egy csomó idős barátnőm volt..

Az a vicc már alig emlékszem ezekre.

aug. 20. 16:47
 24/42 anonim ***** válasza:
36%

#22.

Vannak jól, koruknál érettebben kinéző csajok ennyi idősen is. Mondjuk a 12 azért kicsit meredek.

14 éves volt már nekem is aki tetszett, és én is neki, fiatalabb nem. Én 32 vagyok.

aug. 20. 17:09
 25/42 anonim ***** válasza:
30%
Igen, tudom hogy a 12-13 éves durvának számít, azért kérdeztem hogy gáz e, de nyilván az. :/
aug. 20. 17:27
 26/42 anonim ***** válasza:
75%
Van egy 15 éves lányom. Ha egy ilyen harmincas fószer kerülgetni kezdené, elhívnám a barátaimmal egy este egy csevejre, ami után egy ideig nem lenne ilyen ízlésbeli problémátok.
aug. 20. 18:41
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó.Anno 30 évesen jártam egy 16 éves lánnyal..Az apja ugyanilyen volt..El akart tiltani..Az eredmény meglett,a lánya mellett az anyját is megdugtam..:-)Hozzám se mernél érni,fekete öves vagyok..Ha kezet emelsz rám kórházba leszel karácsonykor is:-)
aug. 20. 18:50
 28/42 anonim ***** válasza:
23%
#26-os: Csak nem Kalányos, vagy Fazekas a vezetékneved, hogy egyből a barátaiddal mennél? Persze, egyedül gyávák a c kategóriások. Különben ki mondta hogy kerülget egy fiatal lányt?? Csak tetszik neki. Az még nem udvarlás, gondolkozz már.
aug. 20. 19:06
 29/42 anonim ***** válasza:
27#ke 26 os vagyok. Szerencsére a mi családunkban azért az intellektus is számít, nem csak az öv színe 🤣🤣, gondolom annál a 16 évesnél meg az anyjánál nem volt minden rendben a toronyban, már ha igaz a sztorid. Már felneveltem egy 26 éves lányt is, annak szerencsére sikerült elkerülnie az ilyen söpredéket.
aug. 20. 19:09
 30/42 anonim ***** válasza:

#26, #29.

És ha egy 17 vagy 18, esetleg 20 éves srác dugná meg a 15 éves lányod az rendben van? Akkor is szexel nem? Ha bejön a lánynak is akkor miért tiltanád? Tudod hány kb 14-16 éves lány mászik rá szórakozóhelyeken 30-40es pasikra? Én igen, mert dolgoztam ilyen helyen mint kidobó, ezért tudtam nézelődni, informálódni eről arról. 😂

Ha erőszakos lenne, zaklatná a lányodat aki nem akarna tőle semmit akkor ok hogy véded, de ez más tészta.

A másik, hogy 14 évtől szabad bárkivel a szex, ha megvernétek a fickót és az feljelent az már testi sértés, csoportos garázdaság szóval ti szívnátok meg, mert jogilag egy ártatlant bántalmaznátok.

aug. 20. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!