Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy míg egy 40-50 éves nőnek egy "t@kony" egy 18-20 éves fiú, addig egy 40-50 éves férfinek elérhetetlen álom egy 18-20 éves lány?
Sőt sok esetben a 18-20 éves (de ennél fiatalabb) fiúk vágynak a "milfekre" addig a tini csajokat nem foglalkoztatják az "apukák"..
Igazságtalan egy felállás...
Pedofil kb 10 év alattiakra hajt.
14év felett szexelhet bárkivel.
Egyébként itt a suliban, egy 11.-es 17 éves lánnyal van együtt az iskolaőr aki 52 éves. :/
10-11éves ministráns fiú voltam,vékony,magas.Érdekes templom után 50-60-70 év körüli nők kísérgettek.Anyám kuncogva mesélte hogy egy csomó idős barátnőm volt..
Az a vicc már alig emlékszem ezekre.
#22.
Vannak jól, koruknál érettebben kinéző csajok ennyi idősen is. Mondjuk a 12 azért kicsit meredek.
14 éves volt már nekem is aki tetszett, és én is neki, fiatalabb nem. Én 32 vagyok.
#26, #29.
És ha egy 17 vagy 18, esetleg 20 éves srác dugná meg a 15 éves lányod az rendben van? Akkor is szexel nem? Ha bejön a lánynak is akkor miért tiltanád? Tudod hány kb 14-16 éves lány mászik rá szórakozóhelyeken 30-40es pasikra? Én igen, mert dolgoztam ilyen helyen mint kidobó, ezért tudtam nézelődni, informálódni eről arról. 😂
Ha erőszakos lenne, zaklatná a lányodat aki nem akarna tőle semmit akkor ok hogy véded, de ez más tészta.
A másik, hogy 14 évtől szabad bárkivel a szex, ha megvernétek a fickót és az feljelent az már testi sértés, csoportos garázdaság szóval ti szívnátok meg, mert jogilag egy ártatlant bántalmaznátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!